product
27843Pulcher Denmark Bottenventil PBV02 SolidTech Push-openhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/tillbehor/pulcher-denmark-bottenventil-pbv02-solidtech-push-open?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/pulcher-denmark-bottenventil-pbv02-solidtech-push-open-1-stonefactory.se.jpgInStock886SEK/badrumsinredning/blandare/tillbehorPulcher bottenventil SolidTech har push-open funktion och passar utmärkt till Pulchers handfat i SolidTech. Toppen på bottenventilen har samma fina matta yta som handfatet. Bottenventilen öppnas och stängs lätt med ett enklare tryck. Bottenventilen passar Corian® och SolidTec® handfat med eller utan bräddavlopp. <br> Tillverkat i 100% SolidTech® som är av ren -massiv och färgbeständigt material med en matt yta. SolidTech® består av naturliga mineraler och akryl. Kompositen är gjuttet eller limmat till dess slutliga form. Detta ger ett material med enastående hållbarhet. Solidtech® lämnar 10 års garanti på sitt material. <br> <br> Komposit har varit ett populärt material i våra kök i många år. Den helt porefria yta passar perfekt till badrumsprodukter som badkar, handfat och bänkskivor i badrummet. <br> 1265
Pulcher Denmark Bottenventil PBV02 SolidTech Push-open
Pulcher Denmark Bottenventil PBV02 SolidTech Push-open
Pulcher Denmark Bottenventil PBV02 SolidTech Push-open

Pulcher Denmark Bottenventil PBV02 SolidTech Push-open

pulcher
886 SEK / st.
1265 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 715261532

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Pulcher bottenventil SolidTech har push-open funktion och passar utmärkt till Pulchers handfat i SolidTech. Toppen på bottenventilen har samma fina matta yta som handfatet. Bottenventilen öppnas och stängs lätt med ett enklare tryck. Bottenventilen passar Corian® och SolidTec® handfat med eller utan bräddavlopp.

Tillverkat i 100% SolidTech® som är av ren -massiv och färgbeständigt material med en matt yta. SolidTech® består av naturliga mineraler och akryl. Kompositen är gjuttet eller limmat till dess slutliga form. Detta ger ett material med enastående hållbarhet. Solidtech® lämnar 10 års garanti på sitt material.

Komposit har varit ett populärt material i våra kök i många år. Den helt porefria yta passar perfekt till badrumsprodukter som badkar, handfat och bänkskivor i badrummet.

Specifikationer

VarumärkePulcher Denmark
TypBottenventil
FärgVit
YtaMatt
MåttUniversal
MaterialSolidTec
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop