• kundservice@stonefactory.se
    • Kundtjänst
  • Till kassan
Stonefactory
  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
23474Primy Steel Duo universal Pop up Bottenventil (Coal)https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/tillbehor/primy-steel-duo-universal-pop-up-bottenventil-coal?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/primy-steel-duo-universal-pop-up-bottenventil-coal-stonefactory.se.jpgInStock986SEK/badrumsinredning/blandare/tillbehorPop up Bottenventil Primy Duo by Primy universal som är framtagen till handfaten i serien Rare. Passar utmärkt till tvättställ med eller utan breddavlopp. Bottenventilen öppnas eller stängs med ett enkelt tryck. Justeras 0-70 mm enkelt med skruvgänga, Ø 63 mm täcklock i rostfritt stål. by Primy kombinerar premiummaterial och design i rostfritt stål med speciellt utvalda ytor i ultramatt PVD. Dessa ytor har utvecklats för - och godkänts av arkitekter som specialiserar sig på inredningsdesign. Färgerna är influerade av industriella teman; och kombineras med by Primy-produkternas minimalistiska former. Idealiskt till den moderna industriella interiören. by Primy - The Architect’s Choice. COAL: Den perfekta mattsvarta ytan för blandare i rostfritt stål. Baserad på de råa, industriella, och mörka metaller som var ikoniska under ångkraftens största period. Coal är mångsidigt och skapar utsökta förutsättningar för unik personlig inredning. Den mjuka lystern och mörka metallytan inspirerar och skapar ett distinkt kraftfullt intryck. <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Primy-Steel-universal--pop-up-10900-Monteringanvisnig.pdf">Monteringsanvisning hittar ni här</a> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/primy-steel-duo-universal-pop-up-bottenventil-coal-sprangskiss-stonefactory.se.pdf">Sprängskiss hittar ni här</a> <BR> 1095
Primy Steel Duo universal Pop up Bottenventil (Coal)
Primy Steel Duo universal Pop up Bottenventil (Coal)

Primy Steel Duo universal Pop up Bottenventil (Coal)

Coal i ultramatt PVD

Primy
Steel by Primy Duo bottenventil pop-up i rostfritt stål är en stängningsbar universalmodell som passar för tvättställ med eller utan breddavlopp.
986 kr
1 095 kr

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 10922p

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Pop up Bottenventil Primy Duo by Primy universal som är framtagen till handfaten i serien Rare. Passar utmärkt till tvättställ med eller utan breddavlopp. Bottenventilen öppnas eller stängs med ett enkelt tryck. Justeras 0-70 mm enkelt med skruvgänga, Ø 63 mm täcklock i rostfritt stål.
by Primy kombinerar premiummaterial och design i rostfritt stål med speciellt utvalda ytor i ultramatt PVD. Dessa ytor har utvecklats för - och godkänts av arkitekter som specialiserar sig på inredningsdesign. Färgerna är influerade av industriella teman; och kombineras med by Primy-produkternas minimalistiska former. Idealiskt till den moderna industriella interiören. by Primy - The Architect’s Choice. COAL: Den perfekta mattsvarta ytan för blandare i rostfritt stål. Baserad på de råa, industriella, och mörka metaller som var ikoniska under ångkraftens största period. Coal är mångsidigt och skapar utsökta förutsättningar för unik personlig inredning. Den mjuka lystern och mörka metallytan inspirerar och skapar ett distinkt kraftfullt intryck. Monteringsanvisning hittar ni här

Sprängskiss hittar ni här

Specifikationer

VarumärkePrimy
Serieby Primy
TypBottenventil
FärgCoal
YtaMatt
MåttUniversal
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop