product
24149Miller Bänkskiva 80 För Ovanpåliggande Tvättställ med Blandarhål Höger/Vänster Grå Kvartssten https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/tillbehor/miller-bankskiva-80-for-ovanpaliggande-tvattstall-med-blandarhal-hogervanster-gra-kvartssten?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/miller-bankskiva-60-for-ovanpaliggande-gra-kvartssten-stonefactory.se.jpgInStock4551SEK/badrumsinredning/badrumsmobler/badrumsinredning/blandare/tillbehor/badrumsinredning/handfat/bankskivorBänkskiva 80 För Ovanpåliggande Tvättställ med Blandarhål är en stilren bänkskiva som passar till tvättställsskåp New York, London, Kensington och Brooklyn från Miller. Den har förborrat hål för avloppsrör och blandare. Köp denna bänkskiva när du vill ha ett fristående handfat som inte har blandarhål i handfatet. Bänkskivan passar ihop med nedanstående tvättfat i fetstil <a href="https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handfat/fristaende-handfat/miller-fristaende-tvattstall-133w"><b>- 133W</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/handfat/fristaende-handfat/miller-fristaende-tvattstall-132w"><b>- 132W</b></a> Kvartsstenskiva har med sitt sofistikerare utseende, känslan och tyngden som hos natursten. I flera avseenden har den en högre kvalitet. Den består till 94 % av naturlig kvarts som är mycket motståndskraftigt. Miller är ett svenskt familjeföretag med tillverkning i Bankeryd. Deras ledord är att ge dig en bättre vardag, genom att tillverka badrumsmöbler i äkta svenskt hantverk i trä. Miller ger 10 års garanti på sina badrumsmöbler. <BR> <a href="/pub_docs/files/PDF/miller-tvattstallsskap-london-80-for-heltackande-tvattstall.pdf"><b>- Skötselanvisning och garanti hittar ni här</b></a> <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Miller</td> </tr> <tr> <td>Färg:</td> <td>Grå</td> </tr> <tr> <td>Bredd:</td> <td>795 mm</td> </tr> <tr> <td>Tjocklek:</td> <td>20 mm</td> </tr> <tr> <td>Djup:</td> <td>455 mm</td> </tr> <tr> <td>Typ:</td> <td>Bänkskiva</td> </tr> <tr> <td>Utförande:</td> <td>Natursten</td> </tr> <tr> <td>Hål för blandare:</td> <td>Välj mellan Höger eller Vänster</td> </tr> </tbody> </table>4790
Miller Bänkskiva 80 För Ovanpåliggande Tvättställ med Blandarhål Höger/Vänster Grå Kvartssten
Miller Bänkskiva 80 För Ovanpåliggande Tvättställ med Blandarhål Höger/Vänster Grå Kvartssten

Miller Bänkskiva 80 För Ovanpåliggande Tvättställ med Blandarhål Höger/Vänster Grå Kvartssten

Miller


4551 SEK / st.
4790 SEK / st.

Beställningsvara. Leveranstid cirka 6 veckor

Artikelnummer: 800R-H

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Bänkskiva 80 För Ovanpåliggande Tvättställ med Blandarhål är en stilren bänkskiva som passar till tvättställsskåp New York, London, Kensington och Brooklyn från Miller.
Den har förborrat hål för avloppsrör och blandare. Köp denna bänkskiva när du vill ha ett fristående handfat som inte har blandarhål i handfatet. Bänkskivan passar ihop med nedanstående tvättfat i fetstil - 133W
- 132W Kvartsstenskiva har med sitt sofistikerare utseende, känslan och tyngden som hos natursten. I flera avseenden har den en högre kvalitet. Den består till 94 % av naturlig kvarts som är mycket motståndskraftigt. Miller är ett svenskt familjeföretag med tillverkning i Bankeryd. Deras ledord är att ge dig en bättre vardag, genom att tillverka badrumsmöbler i äkta svenskt hantverk i trä. Miller ger 10 års garanti på sina badrumsmöbler.
- Skötselanvisning och garanti hittar ni här

Varumärke: Miller
Färg: Grå
Bredd: 795 mm
Tjocklek: 20 mm
Djup: 455 mm
Typ: Bänkskiva
Utförande: Natursten
Hål för blandare: Välj mellan Höger eller Vänster

Specifikationer

VarumärkeMiller
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop