product
13350JEE-O Slimline Bottenventil Matt Svarthttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/tillbehor/jee-o-slimline-bottenventil-matt-svart?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/25-001-0013-stonefactory.jpgInStock1121SEK/badrumsinredning/blandare/tillbehorBottenventil för serien Slimline. Tillverkad i rostfritt stål därefter ytbehandlad med en svart färg som ger fin struktur. <b>Rengöring</b> Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/jee-o-slimline-bottenventil-manual-stonefactory.se.pdf"><b><u>Ritning hittar du här</u></b></a> <BR>1495
JEE-O Slimline Bottenventil Matt Svart

JEE-O Slimline Bottenventil Matt Svart

jee-o
1121 SEK / st.
1495 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 25-001-0013

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Bottenventil för serien Slimline. Tillverkad i rostfritt stål därefter ytbehandlad med en svart färg som ger fin struktur.
Rengöring Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.
Ritning hittar du här

Specifikationer

VarumärkeJee-o
SerieSlimline
TypBottenventil
FärgSvart
YtaMatt
MåttUniversal
MaterialStål
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop