product
7945Duschbyggarna Universal bottenventil kromhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/tillbehor/duschbyggarna-pop-up-bottenventil?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/duschbyggarna-pop-up-bottenventil-krom-stonefactory.se.jpgInStock590SEK/badrumsinredning/blandare/tillbehorUniversal bottenventil i standardstorlek för tvättställ. Kan ställas in för pop-up funktion eller alltid öppen om överfyllnadsskydd inte finns. Finns i flera klassiska färger. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Duschbyggarna_PDF/Duschbyggarna-bottenventil-manual-stonefactory.se.pdf"><b>Klicka här för att se installation</b></a> <BR>695
Duschbyggarna Universal bottenventil krom

Duschbyggarna Universal bottenventil krom

Duschbyggarna


590 SEK / st.
695 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 2302CR

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Universal bottenventil i standardstorlek för tvättställ. Kan ställas in för pop-up funktion eller alltid öppen om överfyllnadsskydd inte finns. Finns i flera klassiska färger.

Klicka här för att se installation

Specifikationer

VarumärkeDuschbyggarna
TypBottenventil
FärgKrom
MåttUniversal
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop