product
7478Tapwell Köksblandare Evo EVO200 Mässinghttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/tapwell-koksblandare-evo-evo200-massing?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Tapwell-Koksblandare-Evo-EVO200-Massing.jpgInStock8095SEK/badrumsinredning/blandare/badrumsinredning/blandare/koksblandareKöksblandare med hög svängbar pip och den separata handduschen låter dig på ett enkelt sätt att rengöra hon och är dessutom en snygg inredningsdetalj. Den separata handduschen har en slang på 150 cm och temperaturen regleras på själva blandaren. Denna modell har inte diskmaskinsavstängning, men det går att köpa till som tillval. <b>Mässing</b> Tapwells armaturer i mässing är obehandlade och får en patina. Patinan kan ha uppstått redan innan leverans och är inget som kan reklameras. <B>Teknisk data</B> - Testtryck max 1600 kPa. - Arbetstryck 50-1000 kPa. - Kallvatten min 5°C max 25°C. - Varmvatten min 50°C max 80°C. <B>Installation</B> Vi rekommenderar att du anlitar professionell VVS-installatör. OBS! Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas, innan blandaren monteras. </p> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Monteringsanvisning-Tapwell-Koksblandare-Domino-DOM184.pdf">Monteringsanvisning hittar ni här</a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Tapwell-Koksblandare-Evo-EVO200-Krom.pdf">Produktblad hittar ni här</a> <BR> 8995
Tapwell Köksblandare Evo EVO200 Mässing
Tapwell Köksblandare Evo EVO200 Mässing
Tapwell Köksblandare Evo EVO200 Mässing

Tapwell Köksblandare Evo EVO200 Mässing

tapwell


8095 SEK / st.
8995 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 8227533

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Köksblandare med hög svängbar pip och den separata handduschen låter dig på ett enkelt sätt att rengöra hon och är dessutom en snygg inredningsdetalj. Den separata handduschen har en slang på 150 cm och temperaturen regleras på själva blandaren.
Denna modell har inte diskmaskinsavstängning, men det går att köpa till som tillval. Mässing Tapwells armaturer i mässing är obehandlade och får en patina. Patinan kan ha uppstått redan innan leverans och är inget som kan reklameras. Teknisk data - Testtryck max 1600 kPa. - Arbetstryck 50-1000 kPa. - Kallvatten min 5°C max 25°C. - Varmvatten min 50°C max 80°C. Installation Vi rekommenderar att du anlitar professionell VVS-installatör. OBS! Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas, innan blandaren monteras.


Monteringsanvisning hittar ni här
Produktblad hittar ni här

Specifikationer

VarumärkeTapwell
SerieEvo
TypKöksblandare
FärgMässing Obehandlad
Höjd388 mm
Piputsprång193 mm
Diskmaskinsavstängning

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop