product
6846Primy Steel Tvättställsblandare Green 10100 (Rostfritt stål)https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/primy-steel-tvattstallsblandare-green-10100?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Primy-Steel-Green-10100.jpgInStock1647SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/blandare/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandareTvättställsblandaren Primy Steel Green är tillverkad i rostfritt stål vilket är ett hälsosamt val när det kommer till blandare. En rostfri blandare är ett miljösäkert val eftersom det rostfria stålet inte lämnar några spår av den giftiga tungmetallen bly. Därför är alltid Primys rostfria blandare att föredra i valet av blandare. Steel Green är en elegant blandare med prisbelönt design som har ett karaktäristisk grönt grepp som blir en utmärkande detalj i ditt badrum. Primys Steel Green har en hållbarhet på upp till 30 år och 100% av materialet går att återvinna. Steel Green är tillverkad med ett "Easy-fix" system vilket innebär en gängad fästanordning för en enklare montering. Dessutom kommer produkten med Neoperl anslutningsslang med 10 mm slät ända. Blandarna monteras i porslin eller bänk med en maxtjocklek på 50 mm. Obs! Se till att anslutningshålet är Ø 35 mm. Produkten är testad och typgodkänd av SINTEF. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/primy-tvattstallsblandare-monteringsanvisning-stonefactory.se.pdf">Monteringsanvisning hittar ni här</a> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Primy-Steel-Green-10100-Produktbeskrivning.pdf">Produktblad hittar ni här</a> <BR> 3295
Primy Steel Tvättställsblandare Green 10100 (Rostfritt stål)
Primy Steel Tvättställsblandare Green 10100 (Rostfritt stål)
Primy Steel Tvättställsblandare Green 10100 (Rostfritt stål)

Primy Steel Tvättställsblandare Green 10100 (Rostfritt stål)

Primy
Tvättställsblandare i rostfritt stål. Prisbelönt design, Red Dot Design Award

UTFÖRSÄLJNING, FÖRST TILL KVARN
1647 SEK / st.
3295 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 10100P

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Tvättställsblandaren Primy Steel Green är tillverkad i rostfritt stål vilket är ett hälsosamt val när det kommer till blandare. En rostfri blandare är ett miljösäkert val eftersom det rostfria stålet inte lämnar några spår av den giftiga tungmetallen bly. Därför är alltid Primys rostfria blandare att föredra i valet av blandare. Steel Green är en elegant blandare med prisbelönt design som har ett karaktäristisk grönt grepp som blir en utmärkande detalj i ditt badrum. Primys Steel Green har en hållbarhet på upp till 30 år och 100% av materialet går att återvinna.
Steel Green är tillverkad med ett "Easy-fix" system vilket innebär en gängad fästanordning för en enklare montering. Dessutom kommer produkten med Neoperl anslutningsslang med 10 mm slät ända. Blandarna monteras i porslin eller bänk med en maxtjocklek på 50 mm. Obs! Se till att anslutningshålet är Ø 35 mm. Produkten är testad och typgodkänd av SINTEF.
Monteringsanvisning hittar ni här

Produktblad hittar ni här

Specifikationer

VarumärkePrimy
SerieSteel Green
TypTvättställsblandare
FärgStål
YtaBorstad
Höjd220 mm
Piputsprång125 mm
Håltagning35 mm
Bottenventil
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop