product
7864Tapwell Diskmedelspump BI228 Black Chromehttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/koksblandare/tillbehor/tapwell-diskmedelspump-bi228-black-chrome?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Tapwell-Diskmedelspump-BI228-Black-Chrome.jpgInStock715SEK/badrumsinredning/blandare/koksblandare/tillbehorTapwell BI 228 är en stilren diskmedelspump för inbyggnad med piputsprång 90 mm. Ø 28 mm för håltagning i diskbänk. Diskmedelspumpen går bra att kombinera med tillhörande köksblandare från Tapwell. Diskmedelspumpen finns i flera snygga färger. <b>Installation</b> För montering i diskbänk med håltagning Ø 28 mm. <b>Rengöring</b> Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel. 795
Tapwell Diskmedelspump BI228 Black Chrome
Tapwell Diskmedelspump BI228 Black Chrome

Tapwell Diskmedelspump BI228 Black Chrome

tapwell


715 SEK / st.
795 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 9419117

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Tapwell BI 228 är en stilren diskmedelspump för inbyggnad med piputsprång 90 mm. Ø 28 mm för håltagning i diskbänk. Diskmedelspumpen går bra att kombinera med tillhörande köksblandare från Tapwell.
Diskmedelspumpen finns i flera snygga färger. Installation För montering i diskbänk med håltagning Ø 28 mm. Rengöring Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.

Specifikationer

VarumärkeTapwell
TypDiskmedelspump
Färgblack chrome
YtaBlank
Håltagning28 mm
Mått289x90 mm
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop