product
31344Tapwell Köksblandare TAP980 Brushed Nickelhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/koksblandare/tapwell-koksblandare-tap980-brushed-nickel?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/tapwell-koksblandare-tap980-brushed-nickel-stonefactory.se.jpgInStock3595SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/blandare/koksblandare/badrumsinredning/blandare/koksblandare/blandareKöksblandare Tapwell TAP980 är en hög ettgreppsblandare med svängbar pip. Modellen TAP 980 är en tidlös köksblandare som blir kökets mittpunkt. När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. <b>Installation</b> Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. <b>Rengöring</b> Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/tapwell-koksblandare-tap-tap980-krom-produktblad.pdf"><b>- Klicka här för måttskiss och produktblad</b></a> <BR> 3995
Tapwell Köksblandare TAP980 Brushed Nickel
Tapwell Köksblandare TAP980 Brushed Nickel

Tapwell Köksblandare TAP980 Brushed Nickel

tapwell


3595 SEK / st.
3995 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 9422987

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Köksblandare Tapwell TAP980 är en hög ettgreppsblandare med svängbar pip. Modellen TAP 980 är en tidlös köksblandare som blir kökets mittpunkt.
När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. Installation Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. Rengöring Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.
- Klicka här för måttskiss och produktblad

Specifikationer

VarumärkeTapwell
SerieTap
TypKöksblandare
FärgNickel
YtaBorstad
Höjd398 mm
Piputsprång225 mm
Diskmaskinsavstängning
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop