product
17319Tapwell Köksblandare Tap TAP184 Kromhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/tapwell-koksblandare-tap-tap184-krom?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/tapwell-koksblandare-tap-tap184-krom-stonefactory.se.jpgInStock2785SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/blandare/koksblandare/badrumsinredning/blandare/koksblandare/blandareKöksblandare Tapwell Tap TAP180 är en hög ettgreppsblandare med svängbar pip. Den kromade ytan håller sig snygg med tiden och är ett tidlöst val för ditt kök. Denna produkt levereras dessutom med diskmaskinsavstängning! När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. <b>Installation</b> Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. <b>Rengöring</b> Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/tapwell-koksblandare-tap-tap180-krom-produktblad.pdf"><b>- Klicka här för måttskiss och produktblad</b></a> <BR> 3095
Tapwell Köksblandare Tap TAP184 Krom
Tapwell Köksblandare Tap TAP184 Krom

Tapwell Köksblandare Tap TAP184 Krom

Med Diskmaskinsavstängning

tapwell


2785 SEK / st.
3095 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 9421045

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Köksblandare Tapwell Tap TAP180 är en hög ettgreppsblandare med svängbar pip. Den kromade ytan håller sig snygg med tiden och är ett tidlöst val för ditt kök. Denna produkt levereras dessutom med diskmaskinsavstängning!
När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. Installation Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. Rengöring Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.
- Klicka här för måttskiss och produktblad

Specifikationer

VarumärkeTapwell
SerieTap
TypKöksblandare
Färgkrom
Höjd412 mm
Piputsprång248 mm
Diskmaskinsavstängning
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop