product
31651Tapwell Köksblandare LES184 Mattsvarthttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/koksblandare/tapwell-koksblandare-les184-mattsvart?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/tapwell-koksblandare-les184-mattsvart-stonefactory.se.jpgInStock4495SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/blandare/koksblandare/badrumsinredning/blandare/koksblandare/blandareKöksblandare Tapwell LES184 är en nyhet i Tapwells sortiment. Serien kännetecknas av sin höga och tunna pip som är svängbar. LES184 är en ettgreppsblandare med inbyggd diskmaskinsavstängning. När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. <b>Installation</b> Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. <b>Rengöring</b> Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/LES184.pdf"><b>- Klicka här för måttskiss</b></a> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/MDB1-190426-ALL.pdf"><b>- Klicka här för Monteringsanvisning</b></a> <BR> 4995
Tapwell Köksblandare LES184 Mattsvart

Tapwell Köksblandare LES184 Mattsvart

tapwell


4495 SEK / st.
4995 SEK / st.

Inkommer preliminärt 2020-11-09

Artikelnummer: 9422621

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Köksblandare Tapwell LES184 är en nyhet i Tapwells sortiment. Serien kännetecknas av sin höga och tunna pip som är svängbar. LES184 är en ettgreppsblandare med inbyggd diskmaskinsavstängning.
När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. Installation Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. Rengöring Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.
- Klicka här för måttskiss

- Klicka här för Monteringsanvisning

Specifikationer

VarumärkeTapwell
SerieLEA
TypKöksblandare
FärgSvart
YtaMatt
Höjd405 mm
Piputsprång251 mm
Diskmaskinsavstängning
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop