product
7454Tapwell Köksblandare EVO 980 Mässinghttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/koksblandare/tapwell-koksblandare-evo-980-massing?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/TAPWELL-KOKSBLANDARE-EVO-980-MASSING.jpgInStock4405SEK/badrumsinredning/blandare/koksblandare/badrumsinredning/blandare/koksblandare/blandareKöksblandare Tapwell EVO 980 är en ettgreppsblandare i mässing. Designen har runda och mjuka linjer och finns i 9 olika färger. Köksblandaren har en hög och svängbar pip för att underlätta arbetet i köket. Köksblandaren levereras utan diskmaskinsavstängning. När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. <b>Mässing</b> Tapwells armaturer i mässing är obehandlade och får en patina. Patinan kan ha uppstått redan innan leverans och är inget som kan reklameras. Teknisk data - Testtryck max 1600 kPa. - Arbetstryck 50-1000 kPa. - Kallvatten min 5°C max 25°C. - Varmvatten min 50°C max 80°C. Installation Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. Rengöring Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Produktblad.EVO980-D_U.pdf">Produktblad hittar ni här</a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Monteringsanvisning.MDB1-161107-2_19.pdf">Monteringsanvisning hittar ni här</a> <BR> 4895
Tapwell Köksblandare EVO 980 Mässing
Tapwell Köksblandare EVO 980 Mässing
Tapwell Köksblandare EVO 980 Mässing

Tapwell Köksblandare EVO 980 Mässing

tapwell


4405 SEK / st.
4895 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 9419097

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Köksblandare Tapwell EVO 980 är en ettgreppsblandare i mässing. Designen har runda och mjuka linjer och finns i 9 olika färger. Köksblandaren har en hög och svängbar pip för att underlätta arbetet i köket. Köksblandaren levereras utan diskmaskinsavstängning.
När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. Mässing Tapwells armaturer i mässing är obehandlade och får en patina. Patinan kan ha uppstått redan innan leverans och är inget som kan reklameras. Teknisk data - Testtryck max 1600 kPa. - Arbetstryck 50-1000 kPa. - Kallvatten min 5°C max 25°C. - Varmvatten min 50°C max 80°C. Installation Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. Rengöring Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.
Produktblad hittar ni här
Monteringsanvisning hittar ni här

Specifikationer

VarumärkeTapwell
SerieEvo
TypKöksblandare
FärgMässing Obehandlad
Höjd338 mm
Piputsprång200 mm
Diskmaskinsavstängning

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop