product
17079Tapwell Köksblandare ARM887 Mattsvarthttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/koksblandare/tapwell-koksblandare-arm887-mattsvart?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/tapwell-koksblandare-arm887-mattsvart-ny1-stonefactory.se.jpgInStock5305SEK/badrumsinredning/blandare/koksblandare/badrumsinredning/blandare/koksblandare/blandareEn härlig köksblandare i mattsvart med kvadratisk men stilren mjuk formgivning. Levereras med diskmaskinsavstängning, en praktisk utdragbar handdusch och joystickgrepp. Tapwell producerar alltid högkvalitativa produkter med tidlös design! Finns i nio olika färger. När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. <i>OBS - håltagning Ø40 mm.</i> <b>Avkalkning</b> Strålsamlare samt duschhandtag skall regelbundet kalkas av genom att läggas i ättiksbad ett par timmar. <b>Installation</b> Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. <b>Rengöring</b> Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/tapwell-koksblandare-arm887-krom-produktblad.pdf"><b>- Produktblad och måttskiss hittar ni här</b></a> <BR> 5895
Tapwell Köksblandare ARM887 Mattsvart
Tapwell Köksblandare ARM887 Mattsvart

Tapwell Köksblandare ARM887 Mattsvart

Utdragbar handdusch & diskmaskinsavstängning

tapwell

5305 SEK / st.
5895 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 9421087-LKPG

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

En härlig köksblandare i mattsvart med kvadratisk men stilren mjuk formgivning. Levereras med diskmaskinsavstängning, en praktisk utdragbar handdusch och joystickgrepp. Tapwell producerar alltid högkvalitativa produkter med tidlös design! Finns i nio olika färger.
När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. OBS - håltagning Ø40 mm. Avkalkning Strålsamlare samt duschhandtag skall regelbundet kalkas av genom att läggas i ättiksbad ett par timmar. Installation Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. Rengöring Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.
- Produktblad och måttskiss hittar ni här

Specifikationer

VarumärkeTapwell
SerieArman
TypKöksblandare
FärgSvart
YtaMatt
Höjd402 mm
Piputsprång221 mm
Diskmaskinsavstängning
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop