• 08-22 16 00
 • kundservice@stonefactory.se
  • Kundtjänst
 • Till kassan
Stonefactory
 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser
 • Stonefactory
product
17407Tapwell Köksblandare ARM885 Krom Svart Handtaghttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/koksblandare/tapwell-koksblandare-arm885-svart-krom?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/tapwell-koksblandare-arm885-svart-krom-stonefactory.se.jpgInStock3595SEK/badrumsinredning/blandare/koksblandare/badrumsinredning/blandare/koksblandare/blandareEn köksblandare i krom med joysticksgrepp och diskmaskinavstängning. Blandaren är i tidlös form med mjuka linjer med en hög och svängbar pip. Kranen är utdragbar och nderlättar så att du kommer åt med vatten precis där du vill! Tapwells köksblandare är alltid högkvalitativa och är i framkant när det kommer till design. <B>Det enda som skiljer denna produkt från den originella ARM885 är att denna har ett stilrent svart handtag!</B> När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. <i>OBS - håltagning Ø40 mm</i> <BR> <BR> <b>Avkalkning</b> Strålsamlare samt duschhandtag skall regelbundet kalkas av genom att läggas i ättiksbad ett par timmar. <b>Installation</b> Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. <b>Rengöring</b> Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/tapwell-koksblandare-arm885-svart-krom-ny-produktblad-stonefactory.se.pdf"><b>- Produktblad och måttskiss hittar ni här</b></a> <BR> 3995
Tapwell Köksblandare ARM885 Krom Svart Handtag
Tapwell Köksblandare ARM885 Krom Svart Handtag

Tapwell Köksblandare ARM885 Krom Svart Handtag

Utdragbar handdusch & diskmaskinsavstängning

tapwell


3 595 kr
3 995 kr

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 9421051

Enhet: st.

 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser

Beskrivning

En köksblandare i krom med joysticksgrepp och diskmaskinavstängning. Blandaren är i tidlös form med mjuka linjer med en hög och svängbar pip. Kranen är utdragbar och nderlättar så att du kommer åt med vatten precis där du vill! Tapwells köksblandare är alltid högkvalitativa och är i framkant när det kommer till design.
Det enda som skiljer denna produkt från den originella ARM885 är att denna har ett stilrent svart handtag! När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. OBS - håltagning Ø40 mm

Avkalkning Strålsamlare samt duschhandtag skall regelbundet kalkas av genom att läggas i ättiksbad ett par timmar. Installation Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. Rengöring Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.
- Produktblad och måttskiss hittar ni här

Specifikationer

VarumärkeTapwell
SerieArman
TypKöksblandare
Färgkrom
Höjd487 mm
Piputsprång210 mm
Diskmaskinsavstängning
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop