product
17063Tapwell Köksblandare ARM885 Kromhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/koksblandare/tapwell-koksblandare-arm885-krom?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/tapwell-koksblandare-arm885-krom-stonefactory.se.jpgInStock3775SEK/badrumsinredning/blandare/koksblandare/badrumsinredning/blandare/koksblandare/blandareEn köksblandare i krom med joysticksgrepp och diskmaskinavstängning. Blandaren är i tidlös form med mjuka linjer med en hög och svängbar pip. Kranen är utdragbar och underlättar så att du kommer åt med vatten precis där du vill! Tapwells köksblandare är alltid högkvalitativa och är i framkant när det kommer till design. När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. <i>OBS - håltagning Ø40 mm</i> <BR> <BR> <b>Avkalkning</b> Strålsamlare samt duschhandtag skall regelbundet kalkas av genom att läggas i ättiksbad ett par timmar. <b>Installation</b> Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. <b>Rengöring</b> Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/tapwell-koksblandare-arm885-krom-produktblad.pdf"><b>- Produktblad och måttskiss hittar ni här</b></a> <BR> 4195
Tapwell Köksblandare ARM885 Krom
Tapwell Köksblandare ARM885 Krom

Tapwell Köksblandare ARM885 Krom

Utdragbar handdusch & diskmaskinsavstängning

tapwell


3775 SEK / st.
4195 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 9420844

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

En köksblandare i krom med joysticksgrepp och diskmaskinavstängning. Blandaren är i tidlös form med mjuka linjer med en hög och svängbar pip. Kranen är utdragbar och underlättar så att du kommer åt med vatten precis där du vill! Tapwells köksblandare är alltid högkvalitativa och är i framkant när det kommer till design.
När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. OBS - håltagning Ø40 mm

Avkalkning Strålsamlare samt duschhandtag skall regelbundet kalkas av genom att läggas i ättiksbad ett par timmar. Installation Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. Rengöring Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.
- Produktblad och måttskiss hittar ni här

Specifikationer

VarumärkeTapwell
SerieArman
TypKöksblandare
Färgkrom
Höjd487 mm
Piputsprång210 mm
Diskmaskinsavstängning
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop