product
21344Tapwell Köksblandare ARM180 Brushed Nickel Svart Handtaghttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/koksblandare/tapwell-koksblandare-arm180-brushed-nickel-svart-handtag?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/tapwell-koksblandare-arm180-brushed-nickel-svart-handtag-stonefactory.se.jpgInStock4315SEK/badrumsinredning/blandare/koksblandare/badrumsinredning/blandare/koksblandare/blandareEn tidlös Köksblandare med ettgrepp. Blandaren är i tidlös form med mjuka linjer med en hög och svängbar pip. Kranen är en klassiker i många hem och passar bra till moderna samt rustika miljöer. Det enda som skiljer denna från den originella ARM180 är ett stilrent svart handtag! När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. <B>Det enda som skiljer denna produkt från den originella ARM885 är att denna har ett stilrent svart handtag!</B> <BR> <BR> <b>Installation</b> Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. <b>Rengöring</b> Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/tapwell-tvattstallsblandare-arm180-koppar-produktblad.pdf"><b>- Produktblad och måttskiss hittar ni här</b></a> <BR> 4795
Tapwell Köksblandare ARM180 Brushed Nickel Svart Handtag
Tapwell Köksblandare ARM180 Brushed Nickel Svart Handtag

Tapwell Köksblandare ARM180 Brushed Nickel Svart Handtag

tapwell


4315 SEK / st.
4795 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 9421322

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

En tidlös Köksblandare med ettgrepp. Blandaren är i tidlös form med mjuka linjer med en hög och svängbar pip. Kranen är en klassiker i många hem och passar bra till moderna samt rustika miljöer. Det enda som skiljer denna från den originella ARM180 är ett stilrent svart handtag!
När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. Det enda som skiljer denna produkt från den originella ARM885 är att denna har ett stilrent svart handtag!

Installation Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. Rengöring Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.
- Produktblad och måttskiss hittar ni här

Specifikationer

VarumärkeTapwell
SerieArman
TypKöksblandare
Färgbrushed nickel
Höjd425 mm
Piputsprång200 mm
Diskmaskinsavstängning
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop