product
21337Tapwell Köksblandare ARM176 Krom Svart Handtaghttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/koksblandare/tapwell-koksblandare-arm176-krom-svart-handtag?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/tapwell-koksblandare-arm176-krom-svart-handtag-stonefactory.se.jpgInStock4855SEK/badrumsinredning/blandare/koksblandare/badrumsinredning/blandare/koksblandare/blandareEn tidlös köksblandare i krom med löstagbar handdusch. Blandaren är i tidlös form med mjuka linjer med en hög och svängbar pip. Kranen är löstagbar och underlättare så att du kommer åt med vatten precis där du vill, när du vill!. Tapwells köksblandare är alltid högkvalitativa och är i framkant när det kommer till design. Pipens svängradie går att begränsa till mellan 60 och 270 grader med 30 graders intervaller. <B>Det enda som skiljer denna produkt från den originella ARM186 är att denna har ett stilrent svart handtag!</B> När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. <b>Installation</b> Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. <b>Rengöring</b> Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/tapwell-koksblandare-arm176-ritning.pdf"><b>- Produktblad och måttskiss hittar ni här</b></a> <BR> 5395
Tapwell Köksblandare ARM176 Krom Svart Handtag
Tapwell Köksblandare ARM176 Krom Svart Handtag

Tapwell Köksblandare ARM176 Krom Svart Handtag

Löstagbar handdusch

tapwell


4855 SEK / st.
5395 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 9421383

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

En tidlös köksblandare i krom med löstagbar handdusch. Blandaren är i tidlös form med mjuka linjer med en hög och svängbar pip. Kranen är löstagbar och underlättare så att du kommer åt med vatten precis där du vill, när du vill!. Tapwells köksblandare är alltid högkvalitativa och är i framkant när det kommer till design.
Pipens svängradie går att begränsa till mellan 60 och 270 grader med 30 graders intervaller. Det enda som skiljer denna produkt från den originella ARM186 är att denna har ett stilrent svart handtag! När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. Installation Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. Rengöring Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.
- Produktblad och måttskiss hittar ni här

Specifikationer

VarumärkeTapwell
SerieArman
TypKöksblandare
Färgkrom
Höjd605 mm
Piputsprång209 mm
Diskmaskinsavstängning
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop