product
30899Primy Köksblandare Steel Accent Square D 30115 (Rostfritt stål)https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/koksblandare/primy-koksblandare-steel-accent-square-30115-rostfritt-stal?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/primy-koksblandare-steel-accent-square-30115-rostfritt-stal-ny-stonefactory.se.jpgInStock5305SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/blandare/badrumsinredning/blandare/koksblandare/badrumsinredning/blandare/koksblandare/blandareKöksblandare i rostfritt stål med utdragbart munstycke som förenklar rengöring av disk och diskho. Mjuka minimalistiska former, slimmat utförande, och smarta funktioner. För Primy är rostfritt stål ett självklart val när det gäller rent och friskt vatten. Genom att välja en rostfri blandare jämfört med en kromad mässings-blandare så undviker du att få i dig den mängd bly som är giftigt. Rostfria blandare är hygigeniskt sett det ultimata valet i ditt kök, fritt från farlig bly. Materialet har en hållbarhet på upp till 30 år och kan återvinnas till 100 %. Blandarna ska monteras i porslin eller bänk med en maxtjocklek på 50 mm. Obs! Se till att anslutningshålet är Ø 38 mm. Neoperl anslutningsslang med 10 mm slät ända och insats från Kerox. Produkten är testad och typgodkänd av SINTEF. Vridbar: 360° Vridbar: 110° (med diskmaskinsavstängning) <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/montering-koksblandare.pdf">Monteringsanvisning hittar ni här</a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/produktblad-30115.pdf">Produktblad hittar ni här</a> <BR> 5895
Primy Köksblandare Steel Accent Square D 30115 (Rostfritt stål)

Primy Köksblandare Steel Accent Square D 30115 (Rostfritt stål)

Med utdragbar handdusch

primy
Den här modellen är med diskmaskinsavstängning.
5305 SEK / st.
5895 SEK / st.

Inkommer preliminärt 2020-11-02

Artikelnummer: 30115p

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Köksblandare i rostfritt stål med utdragbart munstycke som förenklar rengöring av disk och diskho. Mjuka minimalistiska former, slimmat utförande, och smarta funktioner. För Primy är rostfritt stål ett självklart val när det gäller rent och friskt vatten. Genom att välja en rostfri blandare jämfört med en kromad mässings-blandare så undviker du att få i dig den mängd bly som är giftigt. Rostfria blandare är hygigeniskt sett det ultimata valet i ditt kök, fritt från farlig bly. Materialet har en hållbarhet på upp till 30 år och kan återvinnas till 100 %.
Blandarna ska monteras i porslin eller bänk med en maxtjocklek på 50 mm. Obs! Se till att anslutningshålet är Ø 38 mm. Neoperl anslutningsslang med 10 mm slät ända och insats från Kerox. Produkten är testad och typgodkänd av SINTEF. Vridbar: 360° Vridbar: 110° (med diskmaskinsavstängning)
Monteringsanvisning hittar ni här
Produktblad hittar ni här

Specifikationer

VarumärkePrimy
SerieSteel Accent Square
TypKöksblandare
FärgStål
YtaBorstad
Höjd373 mm
Piputsprång220 mm
Håltagning38 mm
MaterialRostfritt Stål
Diskmaskinsavstängning
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop