product
7961Duschbyggarna Klassisk Lady Köksblandarehttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/koksblandare/duschbyggarna-klassisk-lady-koksblandare?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/duschbyggarna-lady-koksblandare-951.jpgInStock1700SEK/badrumsinredning/blandare/koksblandare/badrumsinredning/blandare/koksblandare/blandarePiffa upp ditt kök med denna snygga köksblandare från Duschbyggarna. Lady Köksblandare är en tvågreppsblandare i klassisk stil. De två vreden gör det enkelt att ställa in flöde och temperatur. Den klassiska stilen är tidlös och är oerhört populär oavsett färgval, den här modellen finns i flera färger. <BR> <a href="/pub_docs/files/PDF/duschbyggarna-klassisk-lady-koksblandare-ritning.pdf"><b>- Måttskiss hittar ni här</b></a> <BR> <BR> <a href="/pub_docs/files/PDF/duschbyggarna-klassisk-lady-koksblandare-montering.pdf"><b>- Installationsmanual hittar ni här</b></a> <BR> 2000
Duschbyggarna Klassisk Lady Köksblandare

Duschbyggarna Klassisk Lady Köksblandare

Finns i flera färger!

duschbyggarna


1700 SEK / st.
2000 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 951CR

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Piffa upp ditt kök med denna snygga köksblandare från Duschbyggarna.
Lady Köksblandare är en tvågreppsblandare i klassisk stil. De två vreden gör det enkelt att ställa in flöde och temperatur. Den klassiska stilen är tidlös och är oerhört populär oavsett färgval, den här modellen finns i flera färger.
- Måttskiss hittar ni här

- Installationsmanual hittar ni här

Specifikationer

VarumärkeDuschbyggarna
SerieLady
TypKöksblandare
FärgKrom,Krom/Guld,Koppar,Brons,Guld
Höjd300 mm
Piputsprång190 mm
Håltagning35 mm
Diskmaskinsavstängning
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop