product
30881Primy Tvättställsblandare Vertex 12222 (Coal)https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandare/primy-tvattstallsblandare-vertex-12222-coal?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/primy-tvattstallsblandare-vertex-12222-coal-stonefactory.se.jpgInStock2796SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/blandare/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandare/badrumsinredning/blandare/koksblandare/blandarePrimy Vertex är en stilren tvättställsbandare i rostfritt stål med en ultramatt yta av PVD. För Primy är rostfritt stål ett självklart val när det gäller rent och friskt vatten. Genom att välja en rostfri blandare jämfört med en kromad mässings-blandare slipper man få i sig den mängd bly som är giftigt. Rostfria blandare är hygigeniskt sett det ultimata valet i ditt badrum, fritt från farlig bly. Materialet har en hållbarhet på upp till 30 år och kan återvinnas till 100 %. <br> <br> by Primy kombinerar premiummaterial och design i rostfritt stål med speciellt utvalda ytor i ultramatt PVD. Dessa ytor har utvecklats för - och godkänts av arkitekter som specialiserar sig på inredningsdesign. Färgerna är influerade av industriella teman; och kombineras med by Primy-produkternas minimalistiska former. Idealiskt till den moderna industriella interiören. by Primy - The Architect’s Choice. COAL: Den perfekta mattsvarta ytan för blandare i rostfritt stål. Baserad på de råa, industriella, och mörka metaller som var ikoniska under ångkraftens största period. Coal är mångsidigt och skapar utsökta förutsättningar för unik personlig inredning. Den mjuka lystern och mörka metallytan inspirerar och skapar ett distinkt kraftfullt intryck. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/installationsmanual-primy-vertex.pdf">Monteringsanvisning hittar ni här</a> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/produktblad-primy-coal.pdf">Produktblad hittar ni här</a> <BR> 3995
Primy Tvättställsblandare Vertex 12222 (Coal)

Primy Tvättställsblandare Vertex 12222 (Coal)

Primy
Stilren tvättställsblandare med rund kropp och rak pip.
2796 SEK / st.
3995 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 12222

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Primy Vertex är en stilren tvättställsbandare i rostfritt stål med en ultramatt yta av PVD.
För Primy är rostfritt stål ett självklart val när det gäller rent och friskt vatten. Genom att välja en rostfri blandare jämfört med en kromad mässings-blandare slipper man få i sig den mängd bly som är giftigt. Rostfria blandare är hygigeniskt sett det ultimata valet i ditt badrum, fritt från farlig bly. Materialet har en hållbarhet på upp till 30 år och kan återvinnas till 100 %.

by Primy kombinerar premiummaterial och design i rostfritt stål med speciellt utvalda ytor i ultramatt PVD. Dessa ytor har utvecklats för - och godkänts av arkitekter som specialiserar sig på inredningsdesign. Färgerna är influerade av industriella teman; och kombineras med by Primy-produkternas minimalistiska former. Idealiskt till den moderna industriella interiören. by Primy - The Architect’s Choice. COAL: Den perfekta mattsvarta ytan för blandare i rostfritt stål. Baserad på de råa, industriella, och mörka metaller som var ikoniska under ångkraftens största period. Coal är mångsidigt och skapar utsökta förutsättningar för unik personlig inredning. Den mjuka lystern och mörka metallytan inspirerar och skapar ett distinkt kraftfullt intryck.
Monteringsanvisning hittar ni här

Produktblad hittar ni här

Specifikationer

VarumärkePrimy
SerieVertex
TypTvättställsblandare
FärgCoal
YtaMatt
Höjd143 mm
Piputsprång148 mm
Håltagning35 mm
MaterialRostfritt Stål
Bottenventil

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop