product
30879Primy Tvättställsblandare Vertex 12220 (Rust)https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandare/primy-tvattstallsblandare-vertex-12220-rust?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/primy-tvattstallsblandare-vertex-12220-rust-stonefactory.se.jpgInStock2796SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/blandare/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandare/badrumsinredning/blandare/koksblandare/blandarePrimy Vertex är en stilren tvättställsbandare i rostfritt stål med en ultramatt yta av PVD. För Primy är rostfritt stål ett självklart val när det gäller rent och friskt vatten. Genom att välja en rostfri blandare jämfört med en kromad mässings-blandare slipper man få i sig den mängd bly som är giftigt. Rostfria blandare är hygigeniskt sett det ultimata valet i ditt badrum, fritt från farlig bly. Materialet har en hållbarhet på upp till 30 år och kan återvinnas till 100 %. <br> <br> by Primy kombinerar premiummaterial och design i rostfritt stål med speciellt utvalda ytor i ultramatt PVD. Dessa ytor har utvecklats för - och godkänts av arkitekter som specialiserar sig på inredningsdesign. Färgerna är influerade av industriella teman; och kombineras med by Primy-produkternas minimalistiska former. Idealiskt till den moderna industriella interiören. by Primy - The Architect’s Choice. RUST: Smakfull med en rustikt industriell antydning. Rust kombinerar by Primy-seriens mjuka matta yta med färgtoner som för tankarna mot oxiderad metall. Stål som utsätts för väder och vind i åratal får en yta som vittnar om dess historia. Konceptet Rust har inspirerats av detta. Modernt och nostalgiskt samspelar, vilket skapar möjligheter till design i många olika stilar. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/installationsmanual-primy-vertex.pdf">Monteringsanvisning hittar ni här</a> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/produktblad-vertex-rust.pdf">Produktblad hittar ni här</a> <BR> 3995
Primy Tvättställsblandare Vertex 12220 (Rust)

Primy Tvättställsblandare Vertex 12220 (Rust)

Primy
Stilren tvättställsblandare med rund kropp och rak pip.
2796 SEK / st.
3995 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 12220p

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Primy Vertex är en stilren tvättställsbandare i rostfritt stål med en ultramatt yta av PVD.
För Primy är rostfritt stål ett självklart val när det gäller rent och friskt vatten. Genom att välja en rostfri blandare jämfört med en kromad mässings-blandare slipper man få i sig den mängd bly som är giftigt. Rostfria blandare är hygigeniskt sett det ultimata valet i ditt badrum, fritt från farlig bly. Materialet har en hållbarhet på upp till 30 år och kan återvinnas till 100 %.

by Primy kombinerar premiummaterial och design i rostfritt stål med speciellt utvalda ytor i ultramatt PVD. Dessa ytor har utvecklats för - och godkänts av arkitekter som specialiserar sig på inredningsdesign. Färgerna är influerade av industriella teman; och kombineras med by Primy-produkternas minimalistiska former. Idealiskt till den moderna industriella interiören. by Primy - The Architect’s Choice. RUST: Smakfull med en rustikt industriell antydning. Rust kombinerar by Primy-seriens mjuka matta yta med färgtoner som för tankarna mot oxiderad metall. Stål som utsätts för väder och vind i åratal får en yta som vittnar om dess historia. Konceptet Rust har inspirerats av detta. Modernt och nostalgiskt samspelar, vilket skapar möjligheter till design i många olika stilar.
Monteringsanvisning hittar ni här

Produktblad hittar ni här

Specifikationer

VarumärkePrimy
SerieVertex
TypTvättställsblandare
FärgRust
YtaMatt
Höjd143 mm
Piputsprång148 mm
Håltagning35 mm
MaterialRostfritt Stål
Bottenventil
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop