product
26482Primy Köksblandare Steel Square 30018 (Shadow)https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/koksblandare/blandare/primy-koksblandare-steel-square-30018-shadow?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/primy-koksblandare-steel-square-30018-shadow-ny-stonefactory.se.jpgInStock4315SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/blandare/badrumsinredning/blandare/koksblandare/badrumsinredning/blandare/koksblandare/blandarePrimy steel square är en stilren köksblandare i rostfritt stål avsett för kök med eller utan diskmaskinsavstängning. För Primy är rostfritt stål ett självklart val när det gäller rent och friskt vatten. Genom att välja en rostfri blandare jämfört med en kromad mässings-blandare så undviker du att få i dig den mängd bly som är giftigt. Rostfria blandare är hygigeniskt sett det ultimata valet i ditt kök, fritt från farlig bly. Materialet har en hållbarhet på upp till 30 år och kan återvinnas till 100 %. Blandarna ska monteras i porslin eller bänk med en maxtjocklek på 50 mm. Obs! Se till att anslutningshålet är Ø 35 mm. Neoperl anslutningsslang med 10 mm slät ända och insats från Kerox. Produkten är testad och typgodkänd av SINTEF. Vridbar: 360° Vridbar: 110° (med diskmaskinsavstängning) <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Primy-koksblandare-monteringsanvisning-stonefactory.se.pdf">Monteringsanvisning hittar ni här</a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/primy-koksblandare-steel-square-30018-shadow-produktblad-stonefactory.se.pdf">Produktblad med diskmaskinsavstängning</a> <BR> 4795
Primy Köksblandare Steel Square 30018 (Shadow)
Primy Köksblandare Steel Square 30018 (Shadow)

Primy Köksblandare Steel Square 30018 (Shadow)

primy
4315 SEK / st.
4795 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 30018P

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Primy steel square är en stilren köksblandare i rostfritt stål avsett för kök med eller utan diskmaskinsavstängning. För Primy är rostfritt stål ett självklart val när det gäller rent och friskt vatten. Genom att välja en rostfri blandare jämfört med en kromad mässings-blandare så undviker du att få i dig den mängd bly som är giftigt. Rostfria blandare är hygigeniskt sett det ultimata valet i ditt kök, fritt från farlig bly. Materialet har en hållbarhet på upp till 30 år och kan återvinnas till 100 %.
Blandarna ska monteras i porslin eller bänk med en maxtjocklek på 50 mm. Obs! Se till att anslutningshålet är Ø 35 mm. Neoperl anslutningsslang med 10 mm slät ända och insats från Kerox. Produkten är testad och typgodkänd av SINTEF. Vridbar: 360° Vridbar: 110° (med diskmaskinsavstängning)
Monteringsanvisning hittar ni här
Produktblad med diskmaskinsavstängning

Specifikationer

VarumärkePrimy
SerieSteel Square
TypKöksblandare
FärgShadow
YtaBorstad
Höjd335 mm
Piputsprång220 mm
Håltagning35 mm
Diskmaskinsavstängning
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop