• 08-22 16 00
 • kundservice@stonefactory.se
  • Kundtjänst
 • Till kassan
Stonefactory
 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser
 • Stonefactory
product
6864Primy Köksblandare Steel Curve 30007 (Amber)https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/primy-koksblandare-steel-curve-30007?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Primy-Koksblandare-Steel-Curve-30007-Hos-Stonefactory_se.pngInStock3395SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/blandare/badrumsinredning/blandare/koksblandare/blandarePrimy steel curve 30007 amber är en stilren köksblandare i rostfritt stål avsett för kök och har diskmaskinsavstängning. För Primy är rostfritt stål ett självklart val när det gäller rent och friskt vatten. Genom att välja en rostfri blandare jämfört med en kromad mässings-blandare så undviker du att få i dig den mängd bly som är giftigt. Rostfria blandare är hygigeniskt sett det ultimata valet i ditt kök, fritt från farlig bly. Materialet har en hållbarhet på upp till 30 år och kan återvinnas till 100 %. Blandarna ska monteras i porslin eller bänk med en maxtjocklek på 50 mm. Obs! Se till att anslutningshålet är Ø 35 mm. Neoperl anslutningsslang med 10 mm slät ända och insats från Kerox. Produkten är testad och typgodkänd av SINTEF. Vridbar: 110° (med diskmaskinsavstängning) <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Primy-koksblandare-monteringsanvisning-stonefactory.se.pdf">Monteringsanvisning hittar ni här</a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Sprangskiss_SteelCurveAmberD_30007-Hos-Stonefactory.se.pdf">Produktblad hittar ni här</a> <BR> 4195
Primy Köksblandare Steel Curve 30007 (Amber)

Primy Köksblandare Steel Curve 30007 (Amber)

primy


En mycket snygg köksblandare i färgen koppar.

3 395 kr
4 195 kr

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 30007p

Enhet: st.

 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser

Beskrivning

Primy steel curve 30007 amber är en stilren köksblandare i rostfritt stål avsett för kök och har diskmaskinsavstängning. För Primy är rostfritt stål ett självklart val när det gäller rent och friskt vatten. Genom att välja en rostfri blandare jämfört med en kromad mässings-blandare så undviker du att få i dig den mängd bly som är giftigt. Rostfria blandare är hygigeniskt sett det ultimata valet i ditt kök, fritt från farlig bly. Materialet har en hållbarhet på upp till 30 år och kan återvinnas till 100 %.
Blandarna ska monteras i porslin eller bänk med en maxtjocklek på 50 mm. Obs! Se till att anslutningshålet är Ø 35 mm. Neoperl anslutningsslang med 10 mm slät ända och insats från Kerox. Produkten är testad och typgodkänd av SINTEF. Vridbar: 110° (med diskmaskinsavstängning)
Monteringsanvisning hittar ni här
Produktblad hittar ni här

Specifikationer

VarumärkePrimy
SerieSteel Curve
TypKöksblandare
FärgAmber
YtaBorstad
Höjd380 mm
Piputsprång200 mm
Håltagning35 mm
Diskmaskinsavstängning
Relaterade produkter
Primy Köksblandare Steel Curve 30006 (Sand)
-19%

Primy Köksblandare Steel Curve 30006 (Sand)

3 395 kr
primy
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop