product
28312FM Mattsson Svängventil Rogenhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/koksblandare/blandare/fm-mattsson-svangventil-rogen?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/fm-mattsson-svangventil-rogen.jpgInStock1279SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/blandare/badrumsinredning/blandare/koksblandare/badrumsinredning/blandare/koksblandare/blandareSvängventil FMM Rogen är en allvattentappkran med svängbar pip. För hål i bänk Ø23 mm. <p> Kalla det retro, folkhem eller klassisk funktionalism. FM Mattsson Rogen – en kran med en sann historia. Efter ett uppehåll på flera decennier har FMM efter påtryckningar från inredare, konsumenter och 50-talsnostalgiker nu tagit upp produktionen av vad som en gång i tiden var deras största serie. Så följ med på en resa tillbaka i tiden till det ljuva 50 talet. För er med fritidshus eller båt är dessutom den enkla tömningen av kranen en extra försäkring mot frostskador under vinterhalvåret. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Produktblad__fc263329-98e0-42fe-9d92-1da805c7d266.pdf"><b>Klicka här för produktblad</b></a> <BR>1924
FM Mattsson Svängventil Rogen
FM Mattsson Svängventil Rogen

FM Mattsson Svängventil Rogen

fmm
1279 SEK / st.
1924 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 2162-1500

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Svängventil FMM Rogen är en allvattentappkran med svängbar pip. För hål i bänk Ø23 mm.

Kalla det retro, folkhem eller klassisk funktionalism. FM Mattsson Rogen – en kran med en sann historia. Efter ett uppehåll på flera decennier har FMM efter påtryckningar från inredare, konsumenter och 50-talsnostalgiker nu tagit upp produktionen av vad som en gång i tiden var deras största serie. Så följ med på en resa tillbaka i tiden till det ljuva 50 talet. För er med fritidshus eller båt är dessutom den enkla tömningen av kranen en extra försäkring mot frostskador under vinterhalvåret.
Klicka här för produktblad

Specifikationer

VarumärkeFM Mattssson
SerieRogen
TypSvängventil
FärgKrom
Höjd235 mm
Piputsprång250 mm
Diskmaskinsavstängning
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop