product
28308FM Mattsson Köksblandare Rogen Tvågrepp Svängbar Piphttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/koksblandare/blandare/fm-mattsson-koksblandare-rogen-tvagrepp-svangbar-pip?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/fm-mattsson-koksblandare-rogen-tvagrepp-svangbar-pip-stonefactory.jpgInStock1499SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/blandare/badrumsinredning/blandare/koksblandare/badrumsinredning/blandare/koksblandare/blandareKalla det retro, folkhem eller klassisk funktionalism. FM Mattsson Rogen – en kran med en sann historia. Efter ett uppehåll på flera decennier har FMM efter påtryckningar från inredare, konsumenter och 50-talsnostalgiker nu tagit upp produktionen av vad som en gång i tiden var deras största serie. Så följ med på en resa tillbaka i tiden till det ljuva 50 talet.För er med fritidshus eller båt är dessutom den enkla tömningen av kranen en extra försäkring mot frostskador under vinterhalvåret. <div><b>Övrigt</div></b> <div>- 1-håls</div> <div>- För hål i diskbänk Ø28 mm</div> <div>- Soft PEX®-rör med anslutning lekande G3/8</div> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Produktblad__d4355808-f44a-48e4-8728-b48c05dbdaea.pdf"><b>Klicka här för produktblad</b></a> <BR> 2369
FM Mattsson Köksblandare Rogen Tvågrepp Svängbar Pip
FM Mattsson Köksblandare Rogen Tvågrepp Svängbar Pip

FM Mattsson Köksblandare Rogen Tvågrepp Svängbar Pip

fmm
1499 SEK / st.
2369 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 3007-1600

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Kalla det retro, folkhem eller klassisk funktionalism. FM Mattsson Rogen – en kran med en sann historia. Efter ett uppehåll på flera decennier har FMM efter påtryckningar från inredare, konsumenter och 50-talsnostalgiker nu tagit upp produktionen av vad som en gång i tiden var deras största serie. Så följ med på en resa tillbaka i tiden till det ljuva 50 talet.För er med fritidshus eller båt är dessutom den enkla tömningen av kranen en extra försäkring mot frostskador under vinterhalvåret.
Övrigt
- 1-håls
- För hål i diskbänk Ø28 mm
- Soft PEX®-rör med anslutning lekande G3/8

Klicka här för produktblad

Specifikationer

VarumärkeFM Mattssson
SerieRogen
TypKöksblandare
FärgKrom
Höjd250 mm
Piputsprång250 mm
Diskmaskinsavstängning
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop