product
28305FM Mattsson Köksblandare Rogen Tvågrepp 160 cchttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/koksblandare/blandare/fm-mattsson-koksblandare-rogen-tvagrepp-160-cc?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/fm-mattsson-koksblandare-rogen-tvagrepp-160-cc-stonefactory.jpgInStock1441SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/blandare/badrumsinredning/blandare/koksblandare/badrumsinredning/blandare/koksblandare/blandareKöksblandare FM Mattsson Rogen 160 cc är en tvågrepps bänkblandare i krom i klassisk retrostil. Utrustad med hög och svängbar pip som underlättar arbetet i köket. Perfekta valet för dig som har klassisk eller retrostil i köket. För Ø23 mm hål i diskbänk. <div>Efter ett uppehåll på flera decennier har FM Mattsson efter påtryckningar från inredare, konsumenter och 50-talsnostalgiker nu tagit upp produktionen av vad som en gång i tiden var deras största serie. Så följ med på en resa tillbaka i tiden till det ljuva 50-talet. För er med fritidshus eller båt är dessutom den enkla tömningen av kranen en extra försäkring mot frostskador under vinterhalvåret.</div> <div><b>Installation</div></b> <div>Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.</div> <div><b>Rengöring</div></b> <div>För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalk kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.</div> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Produktblad__26652c75-0110-44e9-b22c-5c13055a0ccb.pdf"><b>Klicka här för produktblad</b></a> <BR> 2666
FM Mattsson Köksblandare Rogen Tvågrepp 160 cc
FM Mattsson Köksblandare Rogen Tvågrepp 160 cc

FM Mattsson Köksblandare Rogen Tvågrepp 160 cc

fmm
1441 SEK / st.
2666 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 3005-0600-LKPG

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Köksblandare FM Mattsson Rogen 160 cc är en tvågrepps bänkblandare i krom i klassisk retrostil. Utrustad med hög och svängbar pip som underlättar arbetet i köket. Perfekta valet för dig som har klassisk eller retrostil i köket. För Ø23 mm hål i diskbänk.
Efter ett uppehåll på flera decennier har FM Mattsson efter påtryckningar från inredare, konsumenter och 50-talsnostalgiker nu tagit upp produktionen av vad som en gång i tiden var deras största serie. Så följ med på en resa tillbaka i tiden till det ljuva 50-talet. För er med fritidshus eller båt är dessutom den enkla tömningen av kranen en extra försäkring mot frostskador under vinterhalvåret.
Installation
Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.
Rengöring
För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalk kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.

Klicka här för produktblad

Specifikationer

VarumärkeFM Mattssson
SerieRogen
TypKöksblandare
FärgKrom
Höjd260 mm
Piputsprång250 mm
Diskmaskinsavstängning
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop