product
28353FM Mattsson Köksblandare Rogen Flexihttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/koksblandare/blandare/fm-mattsson-koksblandare-rogen-flexi?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/fm-mattsson-koksblandare-rogen-flexi-stonefactory.jpgInStock5740SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/blandare/badrumsinredning/blandare/koksblandare/badrumsinredning/blandare/koksblandare/blandareKöksblandare FM Mattsson Rogen Flexi är en klassisk kran med konnotationer till retro, folkhem eller klassisk funktionalism. Efter ett uppehåll på flera decennier har FMM efter påtryckningar från inredare, konsumenter och 50-talsnostalgiker nu tagit upp produktionen av vad som en gång i tiden var deras största serie. FM Mattsson Rogen är en unik kombination av en köksblandare med hög pip och en fjäderupphängd avsköljningsdusch. Med denna blandare i köket kommer ditt köksarbete att bli mycket enklare. Nya möjligheter öppnar sig, som att fylla en riktigt stor kastrull eller kanske duscha av en blomma. <div><b>Övrigt</div></b> <div>- 1-håls</div> <div>- Svängbar pip 120° med avstängning</div> <div>- Slang 1050 mm</div> <div>- Sjävstängande handdusch</div> <div>- Ej kapbar</div> <div>- OBS! Avsedd för installation på bänkskiva (ej på tunn diskbänk)</div> <div>- Bänkskiva max 50 mm</div> <div>- Återströmningsskydd enligt EU-standard SS-EN 1717</div> <div>- Soft PEX®-rör med anslutning lekande G3/8</div> <div>- Hålmått Ø28–35 mm</div> <div><b>Installation</div></b> <div>Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.</div> <div><b>Rengöring</div></b> <div>För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalk kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.</div> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Monteringsanvisning__fa81c441-b5e4-400d-803e-c25345970265.pdf"><b>Klicka här för monteringsanvisningar</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Produktblad__0cb4a929-44c2-4fdb-9465-fd45c4de93ab.pdf"><b>Klicka här för produktblad</b></a> <BR> 10523
FM Mattsson Köksblandare Rogen Flexi
FM Mattsson Köksblandare Rogen Flexi

FM Mattsson Köksblandare Rogen Flexi

fmm
5740 SEK / st.
10523 SEK / st.

Beställningsvara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: 3008-6000

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Köksblandare FM Mattsson Rogen Flexi är en klassisk kran med konnotationer till retro, folkhem eller klassisk funktionalism. Efter ett uppehåll på flera decennier har FMM efter påtryckningar från inredare, konsumenter och 50-talsnostalgiker nu tagit upp produktionen av vad som en gång i tiden var deras största serie. FM Mattsson Rogen är en unik kombination av en köksblandare med hög pip och en fjäderupphängd avsköljningsdusch. Med denna blandare i köket kommer ditt köksarbete att bli mycket enklare. Nya möjligheter öppnar sig, som att fylla en riktigt stor kastrull eller kanske duscha av en blomma.
Övrigt
- 1-håls
- Svängbar pip 120° med avstängning
- Slang 1050 mm
- Sjävstängande handdusch
- Ej kapbar
- OBS! Avsedd för installation på bänkskiva (ej på tunn diskbänk)
- Bänkskiva max 50 mm
- Återströmningsskydd enligt EU-standard SS-EN 1717
- Soft PEX®-rör med anslutning lekande G3/8
- Hålmått Ø28–35 mm
Installation
Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.
Rengöring
För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalk kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.
Klicka här för monteringsanvisningar
Klicka här för produktblad

Specifikationer

VarumärkeFM Mattssson
SerieRogen
TypKöksblandare
FärgKrom
Höjd1250 mm
Piputsprång1050 mm
Diskmaskinsavstängning
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop