• 08-22 16 00
 • kundservice@stonefactory.se
  • Kundtjänst
 • Till kassan
Stonefactory
 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser
 • Stonefactory
product
22641Dornbracht Trehåls Köksblandare Tara. 370https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/dornbracht-trehals-koksblandare-tara-370-classic?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/dornbracht-trehals-koksblandare-tara-370-classic-inspo-stonefactory.se.jpgInStock8219SEK/badrumsinredning/blandare/badrumsinredning/blandare/koksblandare/badrumsinredning/blandare/koksblandare/blandareTara trehålsblandare är en av de absolut populäraste köksblandarna från Dornbracht. Reglagen och designen är magisk och lyfter kökets helhetsintryck. Tara är armaturen som uppstod 1991 och vars arketypiska karaktär aktsamt har vårdats av tillverkaren Dornbracht och designern Sieger Design. Serien Tara Ultra erbjuder flera stilrena och lyxiga modeller inom kök och badrum. Tack vare den enhetliga formgivningen av samtliga produkter öppnar Dornbracht för ett modulärt samspel, oberoende av design och serier. Produkter ur olika serier kan kombineras med varandra och användas över allt. Det finns inga gränser för hur funktioner och design kan kombineras. - Utsprång 235 mm - Svängbar pip 360° - Luftberikad stråle - Armaturhöjd 370 mm - Höjd till perlator 212 mm - Håltagning utlopp 35 mm - Håltagning sidoventil 32 mm - Flöde max. 7 l/min vid 3 bars flödestryck - Blyfri <p>Dornbracht blandare är gjorda i rostfritt stål som är ett miljömedvetet och modernt materialval av absolut högsta kvalitet, rostfria blandare blir därför det utlimata valet i ett svenskt kök! Dornbracht sköter 100% av tillverkningen i Tyskland med hjälp av den senaste teknologin inom både funktionalitet och miljö. Att välja en rostfri blandare jämfört med en förkromad mässingsblandare så slipper du att få i dig den mängd bly som är giftig. Rostfria blandare är hygigeniskt sett det ultimata valet i ditt kök, fritt från farligt bly. <B>Installation</B> Vi rekommenderar att du anlitar professionell VVS-installatör. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/dornbracht-trehals-koksblandare-tara-370-classic-installation-stonefactory.se.pdf">Monteringsanvisning köksblandare hittar ni här</a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/dornbracht-trehals-koksblandare-tara-370-classic-produktblad-stonefactory.se.pdf">Produktblad hittar ni här</a> <BR> <BR> 8219
Dornbracht Trehåls Köksblandare Tara. 370
Dornbracht Trehåls Köksblandare Tara. 370
Dornbracht Trehåls Köksblandare Tara. 370
Dornbracht Trehåls Köksblandare Tara. 370
Dornbracht Trehåls Köksblandare Tara. 370

Dornbracht Trehåls Köksblandare Tara. 370

Finns i flera färger

dornbracht
Trehåls köksblandare av rostfritt stål helt utan farligt bly.
8 219 kr

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 20815892

Enhet: st.

 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser

Beskrivning

Tara trehålsblandare är en av de absolut populäraste köksblandarna från Dornbracht. Reglagen och designen är magisk och lyfter kökets helhetsintryck. Tara är armaturen som uppstod 1991 och vars arketypiska karaktär aktsamt har vårdats av tillverkaren Dornbracht och designern Sieger Design. Serien Tara Ultra erbjuder flera stilrena och lyxiga modeller inom kök och badrum. Tack vare den enhetliga formgivningen av samtliga produkter öppnar Dornbracht för ett modulärt samspel, oberoende av design och serier. Produkter ur olika serier kan kombineras med varandra och användas över allt. Det finns inga gränser för hur funktioner och design kan kombineras.
- Utsprång 235 mm - Svängbar pip 360° - Luftberikad stråle - Armaturhöjd 370 mm - Höjd till perlator 212 mm - Håltagning utlopp 35 mm - Håltagning sidoventil 32 mm - Flöde max. 7 l/min vid 3 bars flödestryck - Blyfri

Dornbracht blandare är gjorda i rostfritt stål som är ett miljömedvetet och modernt materialval av absolut högsta kvalitet, rostfria blandare blir därför det utlimata valet i ett svenskt kök! Dornbracht sköter 100% av tillverkningen i Tyskland med hjälp av den senaste teknologin inom både funktionalitet och miljö. Att välja en rostfri blandare jämfört med en förkromad mässingsblandare så slipper du att få i dig den mängd bly som är giftig. Rostfria blandare är hygigeniskt sett det ultimata valet i ditt kök, fritt från farligt bly. Installation Vi rekommenderar att du anlitar professionell VVS-installatör.
Monteringsanvisning köksblandare hittar ni här
Produktblad hittar ni här

Specifikationer

VarumärkeDornbracht
SerieTara.
TypKöksblandare
FärgFlera alternativ
Höjd370 mm
Piputsprång235 mm
Håltagning35 mm
MaterialRostfritt stål
Diskmaskinsavstängning
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop