• 08-22 16 00
 • kundservice@stonefactory.se
  • Kundtjänst
 • Till kassan
Stonefactory
 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser
 • Stonefactory
product
21014Dornbracht Köksblandare Tara 378 Kromhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/dornbracht-koksblandare-tara-378-krom?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/dornbracht-koksblandare-tara-378-krom-miljo-stonefactory.se.jpgInStock4382SEK/badrumsinredning/blandare/badrumsinredning/blandare/koksblandare/badrumsinredning/blandare/koksblandare/blandareTara, armaturen som uppstod 1991 och vars arketypiska karaktär aktsamt har vårdats av tillverkaren Dornbracht och designern Sieger Design. Köksblandaren Tara är Dornbracht populäraste köksblandare. Designen är unik med reglagen och dess utformning. Många kopior har försökt att slå sig in på marknaden men inget slår Dornbracht kvalité. Dornbracht är det självklara valet om du brinner för kvalité och design! - Flöde max. 7 l/min vid 3 bars flödestryck - 2x tryckslang M 10 x 1 x 420 mm - Luftberikad stråle - Blyfri <p>Dornbracht blandare är gjorda i rostfritt stål som är ett miljömedvetet och modernt materialval av absolut högsta kvalitet, rostfria blandare blir därför det utlimata valet i ett svenskt kök! Dornbracht sköter 100% av tillverkningen i Tyskland med hjälp av den senaste teknologin inom både funktionalitet och miljö. Att välja en rostfri blandare jämfört med en förkromad mässingsblandare så slipper du att få i dig den mängd bly som är giftig. Rostfria blandare är hygigeniskt sett det ultimata valet i ditt kök, fritt från farligt bly. <B>Installation</B> Vi rekommenderar att du anlitar professionell VVS-installatör. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/dornbracht-koksblandare-tara-378-ritning-stpnefactory.se.pdf">Monteringsanvisning hittar ni här</a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/dornbracht-koksblandare-tara-378-produktblad-stonefactory.se.pdf">Produktblad hittar ni här</a> <BR> <BR> 4382
Dornbracht Köksblandare Tara 378 Krom
Dornbracht Köksblandare Tara 378 Krom
Dornbracht Köksblandare Tara 378 Krom

Dornbracht Köksblandare Tara 378 Krom

Med svängbar pip

dornbracht
Köksblandare i blank krom av rostfritt stål helt utan farligt bly.
4 382 kr

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 22815892-00

Enhet: st.

 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser

Beskrivning

Tara, armaturen som uppstod 1991 och vars arketypiska karaktär aktsamt har vårdats av tillverkaren Dornbracht och designern Sieger Design. Köksblandaren Tara är Dornbracht populäraste köksblandare. Designen är unik med reglagen och dess utformning. Många kopior har försökt att slå sig in på marknaden men inget slår Dornbracht kvalité. Dornbracht är det självklara valet om du brinner för kvalité och design!
- Flöde max. 7 l/min vid 3 bars flödestryck - 2x tryckslang M 10 x 1 x 420 mm - Luftberikad stråle - Blyfri

Dornbracht blandare är gjorda i rostfritt stål som är ett miljömedvetet och modernt materialval av absolut högsta kvalitet, rostfria blandare blir därför det utlimata valet i ett svenskt kök! Dornbracht sköter 100% av tillverkningen i Tyskland med hjälp av den senaste teknologin inom både funktionalitet och miljö. Att välja en rostfri blandare jämfört med en förkromad mässingsblandare så slipper du att få i dig den mängd bly som är giftig. Rostfria blandare är hygigeniskt sett det ultimata valet i ditt kök, fritt från farligt bly. Installation Vi rekommenderar att du anlitar professionell VVS-installatör.
Monteringsanvisning hittar ni här
Produktblad hittar ni här

Specifikationer

VarumärkeDornbracht
SerieTara
TypKöksblandare
FärgKrom
YtaBlank
Höjd378 mm
Piputsprång235 mm
Håltagning35 mm
MaterialRostfritt stål
Diskmaskinsavstängning
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Stonefactory partner
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop