product
30948Bathlife Köksblandare Atlant Mattsvarthttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/koksblandare/bathlife-koksblandare-atlant-mattsvart?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/bathlife-koksblandare-atlant-mattsvart-stonefactory.se.jpgInStock1377SEK/badrumsinredning/blandare/badrumsinredning/blandare/koksblandareKöksblandare Bathlife Atlant är en modern köksblandare med hög och svängbar L-pip i färgen mattsvart. Blandaren är en ettgreppsblandare och har en bra svängradie åt båda hållen. Med sin stilrena design kombinerat med de olika färgvalen passar Kökslandare Bathlife Ocean in i de flesta kök. <br> Övrigt - Ljudklass: I (ISO 3822). - Flöde vid 300 kPa: 0.2 l/s. - Tryckfall vid flöde (0.2 l/s): 290 kPa. - Typ av anslutningsrör: Flexibel anslutning. - Flödestyp: Limitation option for maximum flow-rate. <br> Installation Före installation så måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren. <br> Rengöring Rengör din Bathlife Atlant blandare endast med lite tvål och en fuktig trasa, skölj sedan av med rent vatten och torka sedan av med en torr trasa. <br> Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Bathlifes mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard. <br> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/mattskiss-atlant.pdf"><b>Klicka här för skiss</b></a> <BR>2295
Bathlife Köksblandare Atlant Mattsvart
Bathlife Köksblandare Atlant Mattsvart
Bathlife Köksblandare Atlant Mattsvart

Bathlife Köksblandare Atlant Mattsvart

bathlife
En modern köksblandare med diskmaskinsavstängning.
1377 SEK / st.
2295 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 1053492

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Köksblandare Bathlife Atlant är en modern köksblandare med hög och svängbar L-pip i färgen mattsvart. Blandaren är en ettgreppsblandare och har en bra svängradie åt båda hållen. Med sin stilrena design kombinerat med de olika färgvalen passar Kökslandare Bathlife Ocean in i de flesta kök.

Övrigt - Ljudklass: I (ISO 3822). - Flöde vid 300 kPa: 0.2 l/s. - Tryckfall vid flöde (0.2 l/s): 290 kPa. - Typ av anslutningsrör: Flexibel anslutning. - Flödestyp: Limitation option for maximum flow-rate.
Installation Före installation så måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.
Rengöring Rengör din Bathlife Atlant blandare endast med lite tvål och en fuktig trasa, skölj sedan av med rent vatten och torka sedan av med en torr trasa.
Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Bathlifes mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard.

Klicka här för skiss

Specifikationer

VarumärkeBathlife
SerieAtlant
TypKöksblandare
FärgSvart
YtaMatt
Höjd331 mm
Piputsprång200 mm
Håltagning33-35 mm
Diskmaskinsavstängning
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop