• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
","primaryImageOfPage":"https://www.stonefactory.se/pub_images/thumbs/bathlife-koksblandare-atlant-mattsvart-stonefactory.se.jpg","image":"https://www.stonefactory.se/pub_images/thumbs/bathlife-koksblandare-atlant-mattsvart-stonefactory.se.jpg"}
category

Köksblandare

En bra köksblandare är inte bara pålitlig, funktionell och stabil - den är givetvis oerhört snygg och estetiskt tilltalande också! Här hittar du köksblandare från marknadens ledande tillverkare till riktigt förmånliga priser. Vi har köksblandare med eller utan diskmaskinsavstängning, med utdragbara pipar, med vred eller handtag i många olika former. Färgmässigt finns det fler val än någonsin, allt från klassiska kromade modeller till vackra köksblandare i mässing, guld, mattsvart och mycket mer.

Vanliga frågor om köksblandare

Vilken köksblandare ska man välja?

Estetiken och funktionen är avgörande. Det finns idag ett betydligt större utbud gällande både design, färgval och funktion. Vårt bäst säljande varumärke inom denna katergori är Tapwell som varit ledande i att driva utvecklingen framåt de senaste åren.

Får man byta köksblandare själv?

Vi rekommenderar alltid att en auktoriserad hantverkare med säker vatten utför alla typer av VVS-relaterade arbeten.

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory