product
27975FM Mattsson Tvättställsblandare Tvårattshttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/fm-mattsson-tvattstallsblandare-tvaratts?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/fm-mattsson-tvattstallsblandare-tvaratts-stonefactory.jpgInStock883SEK/badrumsinredning/blandare/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandareFM Mattsson Tvättställsblandare är en tvårattsblandare i krom som är ett alternativ för tvättrum, tvättstugor och städutrymmen. Tvättställsblandaren har hål för lyftstång och är med soft pex-rör. <div><b>Installation</div></b> <div>Före installationen måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.</div> <div><b>Rengöring</div></b> <div>Rengöring görs genom att torka med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, dock inga skrubbmedel. Smuts och avlagringar av kalk tas enklast bort med ättika eller en svag lösning av syra - lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.</div> 1508
FM Mattsson Tvättställsblandare Tvåratts
FM Mattsson Tvättställsblandare Tvåratts

FM Mattsson Tvättställsblandare Tvåratts

fmm
En av de mest populäraste blandarna på marknaden.
883 SEK / st.
1508 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 3094-1910

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

FM Mattsson Tvättställsblandare är en tvårattsblandare i krom som är ett alternativ för tvättrum, tvättstugor och städutrymmen. Tvättställsblandaren har hål för lyftstång och är med soft pex-rör.
Installation
Före installationen måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.
Rengöring
Rengöring görs genom att torka med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, dock inga skrubbmedel. Smuts och avlagringar av kalk tas enklast bort med ättika eller en svag lösning av syra - lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.

Specifikationer

VarumärkeFM Mattsson
TypTvättställsblandare
FärgKrom
AnslutningSlät ände Ø10 mm
Bottenventil
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop