product
27920FM Mattsson Tvättställsblandare Rogen Tvågrepphttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/fm-mattsson-tvattstallsblandare-9000e-27920?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/FM-Mattsson-Tvattstallsblandare-Rogen-Tvagrepp-stonefactory.jpgInStock1093SEK/badrumsinredning/blandare/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandareTvättställsblandare Rogen från FM Mattsson är en tvågreppsblandare i krom med klassisk retrostil. Levereras utan bottenventil, men är utrustad med hål för lyftstång. Levereras med Soft PEX-rör med anslutning lekande G3/8. För hål i bänk Ø28 mm. <div>Det här är verkligen en blandare för 50-tals nostalgikern, en resa tillbaka i tiden! Efter ett långt uppehåll har FM Mattsson efter påtryckningar från inredare och konsumenter nu tagit upp produktionen av vad som en gång i tiden var deras största serie. För er med fritidshus eller båt är dessutom den enkla tömningen av kranen en extra försäkring mot frostskador under vinterhalvåret.</div> <div><b>Installation</div></b> <div>Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.</div> <div><b>Rengöring</div></b> <div>För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalk kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.</div> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Produktblad__d413b597-bc97-4897-a952-de6b2cc8f2b7.pdf"><b>Klicka här för monteringsanvisning</b></a> <BR> 2073
FM Mattsson Tvättställsblandare Rogen Tvågrepp
FM Mattsson Tvättställsblandare Rogen Tvågrepp

FM Mattsson Tvättställsblandare Rogen Tvågrepp

fmm
En av de mest populäraste blandarna på marknaden.
1093 SEK / st.
2073 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 3094-1900

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Tvättställsblandare Rogen från FM Mattsson är en tvågreppsblandare i krom med klassisk retrostil. Levereras utan bottenventil, men är utrustad med hål för lyftstång. Levereras med Soft PEX-rör med anslutning lekande G3/8. För hål i bänk Ø28 mm.
Det här är verkligen en blandare för 50-tals nostalgikern, en resa tillbaka i tiden! Efter ett långt uppehåll har FM Mattsson efter påtryckningar från inredare och konsumenter nu tagit upp produktionen av vad som en gång i tiden var deras största serie. För er med fritidshus eller båt är dessutom den enkla tömningen av kranen en extra försäkring mot frostskador under vinterhalvåret.
Installation
Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.
Rengöring
För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalk kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.

Klicka här för monteringsanvisning

Specifikationer

VarumärkeFM Mattsson
SerieRogen
TypTvättställsblandare
FärgKrom
Höjd105 mm
Piputsprång110 mm
HåltagningØ28 mm
AnslutningG 3/8
Bottenventil
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop