product
27928FM Mattsson Spolblandare tvågrepps 40 cchttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/fm-mattsson-spolblandare-tvagrepps-40cc?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/fm-mattsson-spolblandare-tvagrepps-40cc.stonefactory.jpgInStock1418SEK/badrumsinredning/blandare/badrumsinredning/blandare/tvattstallsblandareSpolblandare FM Mattsson 40 cc med typgodkända backventiler i inloppen samt vakuumventil och väggtätning. Spolblandaren är vändbar om inlopp nedåt önskas, skiftar rattarna. Piputsprånget från väggen är 160 mm. <div><b>Installation</div></b> <div>Före installationen måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.</div> <div><b> Rengöring </div></b> <div> För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalcium kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten. </div> 2324
FM Mattsson Spolblandare tvågrepps 40 cc
FM Mattsson Spolblandare tvågrepps 40 cc

FM Mattsson Spolblandare tvågrepps 40 cc

fmm
En av de mest populäraste blandarna på marknaden.
1418 SEK / st.
2324 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 3104-0000

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Spolblandare FM Mattsson 40 cc med typgodkända backventiler i inloppen samt vakuumventil och väggtätning. Spolblandaren är vändbar om inlopp nedåt önskas, skiftar rattarna. Piputsprånget från väggen är 160 mm.
Installation
Före installationen måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.
Rengöring
För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalcium kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.

Specifikationer

VarumärkeFM Mattsson
TypTvättställsblandare
FärgKrom
Piputsprång160 mm
AnslutningG 1/2
Bottenventil
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop