product
7667Duschbyggarna Klassisk Oxford Badkarsblandare 150CChttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/duschbyggarna-klassisk-oxford-badkarsblandare-150cc?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Duschbyggarna-Klassisk-Oxford-Badkarsblandare-150CC-krom.jpgInStock4105SEK/badrumsinredning/blandare/badrumsinredning/blandare/badkarsblandareOxford är en badkarsblandare med klassisk stil som passar bra till retro badrum i sekelskifteshus eller äldre lägenheter där man vill bevara den genuina charmen. Den här klassiska varianten fungerar bra till stilfulla retro och designbadkar som exempelvis badkar med lejontassar. Levereras komplett med slang och handdusch. <BR> <a href="/pub_docs/files/PDF/duschbyggarna-klassisk-oxford-badkarsblandare-150cc-ritning.pdf"><b>- Måttskiss hittar ni här</b></a> <BR> <BR> <a href="/pub_docs/files/PDF/duschbyggarna-klassisk-oxford-badkarsblandare-150cc-montering.pdf"><b>- Installationsmanual hittar ni här</b></a> <BR> 4830
Duschbyggarna Klassisk Oxford Badkarsblandare 150CC
Duschbyggarna Klassisk Oxford Badkarsblandare 150CC

Duschbyggarna Klassisk Oxford Badkarsblandare 150CC

Finns i flera färger!

Duschbyggarna


4105 SEK / st.
4830 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 6302CR

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Oxford är en badkarsblandare med klassisk stil som passar bra till retro badrum i sekelskifteshus eller äldre lägenheter där man vill bevara den genuina charmen. Den här klassiska varianten fungerar bra till stilfulla retro och designbadkar som exempelvis badkar med lejontassar.
Levereras komplett med slang och handdusch.
- Måttskiss hittar ni här

- Installationsmanual hittar ni här

Specifikationer

VarumärkeDuschbyggarna
SerieOxford
TypBadkarsblandare
FärgKrom,Krom/Guld,Koppar,Brons,Guld
CC-mått150 mm
Höjd320 mm
Blandare
Handdusch
Takdusch
Slang
Badkarspip
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop