product
7626Tapwell Duschblandare Box011-364 Kromhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/duschblandare/tapwell-duschblandare-box-011-364-krom?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/tapwell-duschblandare-box-011-364-krom-ny-stonefactory.se.jpgInStock4585SEK/badrumsinredning/blandare/duschblandare/badrumsinredning/blandare/duschblandare/for-inbyggnadDuschblandare Tapwell BOX 011-364 för inbyggnad. Modellen levereras med handdusch och blandare i ett paket. Att välja en inbyggd duschblandare är ett modernt val som både är funktionellt och snyggt. Modellen har en rund och snygg design. Duschlandaren ska kombineras med Inbyggnadsbox Tapwell T Box. När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: Tapwell lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. Rengöring Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/duschar/tillbehor/tapwell-inbyggnadsbox-t-box-2-0"><b>Glöm inte att komplettera med T BOX genom att klicka här</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Produktblad.BOX011-364-D_U.pdf">Produktblad hittar ni här</a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Monteringsanvisning.Inbyggnadsblandare_2016-01-01_SE_7.pdf">Monteringsanvisning hittar ni här</a> <BR> 5095
Tapwell Duschblandare Box011-364 Krom
Tapwell Duschblandare Box011-364 Krom

Tapwell Duschblandare Box011-364 Krom

tapwell


4585 SEK / st.
5095 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 8553374

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Duschblandare Tapwell BOX 011-364 för inbyggnad. Modellen levereras med handdusch och blandare i ett paket. Att välja en inbyggd duschblandare är ett modernt val som både är funktionellt och snyggt. Modellen har en rund och snygg design. Duschlandaren ska kombineras med Inbyggnadsbox Tapwell T Box.
När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: Tapwell lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. Rengöring Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.
Glöm inte att komplettera med T BOX genom att klicka här
Produktblad hittar ni här
Monteringsanvisning hittar ni här

Specifikationer

VarumärkeTapwell
SerieBox
TypDuschblandare
FärgKrom
CC-måttInbyggnad
Höjd100 mm
Blandare
Handdusch
Takdusch
Slang
Badkarspip
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop