product
13452Nordhem Sargblandare Saltfors Mässing Högblank 3 Hålhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/badkarsblandare/nordhem-sargblandare-saltfors-massing-hogblank-3-hal?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Saltfors_SBS047PMB_330x450-stonefactory.pngInStock9134SEK/badrumsinredning/blandare/badkarsblandare/badrumsinredning/blandare/duschblandareNordhem Saltfors är en en-greppsblandare med handdusch och omkastare som med sina rena och tidlösa linjer är en pärla i krom eller mässing, ditt val! Saltfors finns i två utföranden, en med utlopps pip och en utan (endast i krom). Varianten utan utloppspip kombineras med påfyllning genom jets på massagebadkar. Saltfors fungerar utmärkt till badkarsmodellerna Glimminge, Torekov och Saltholmen i Nordhems sortiment <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Nordhem</td> </tr> <tr> <td>Serie:</td> <td>Saltfors</td> </tr> <tr> <td>Färg:</td> <td>Mässing Högblank</td> </tr> <tr> <td>Montage:</td> <td>Sarg</td> </tr> <tr> <td>Utloppspip:</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Hål:</td> <td>3</td> </tr> <tr> <td>Höjd:</td> <td>235mm</td> </tr> <tr> <td>Piputsprång:</td> <td>160mm</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid:</td> <td>5-10 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>10380
Nordhem Sargblandare Saltfors Mässing Högblank 3 Hål

Nordhem Sargblandare Saltfors Mässing Högblank 3 Hål

Nordhem


9134 SEK / st.
10380 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: SBS047PMB

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Nordhem Saltfors är en en-greppsblandare med handdusch och omkastare som med sina rena och tidlösa linjer är en pärla i krom eller mässing, ditt val! Saltfors finns i två utföranden, en med utlopps pip och en utan (endast i krom). Varianten utan utloppspip kombineras med påfyllning genom jets på massagebadkar.
Saltfors fungerar utmärkt till badkarsmodellerna Glimminge, Torekov och Saltholmen i Nordhems sortiment
Varumärke: Nordhem
Serie: Saltfors
Färg: Mässing Högblank
Montage: Sarg
Utloppspip: Ja
Hål: 3
Höjd: 235mm
Piputsprång: 160mm
Leveranstid: 5-10 arbetsdagar

Specifikationer

VarumärkeNordhem
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop