• 08-22 16 00
 • kundservice@stonefactory.se
  • Kundtjänst
 • Till kassan
Stonefactory
 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser
 • Stonefactory
product
13448Nordhem Sargblandare Saltfors Krom 3 Hålhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/badkarsblandare/nordhem-sargblandare-saltfors-krom-3-hal?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Saltfors_SBS047PK_330x450-stonefactory.pngInStock5183SEK/badrumsinredning/blandare/badkarsblandare/badrumsinredning/blandare/duschblandareNordhem Saltfors är en en-greppsblandare med handdusch och omkastare som med sina rena och tidlösa linjer är en pärla i krom eller mässing, ditt val! Saltfors finns i två utföranden, en med utlopps pip och en utan (endast i krom). Varianten utan utloppspip kombineras med påfyllning genom jets på massagebadkar. Saltfors fungerar utmärkt till badkarsmodellerna Glimminge, Torekov och Saltholmen i Nordhems sortiment <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Nordhem</td> </tr> <tr> <td>Serie:</td> <td>Saltfors</td> </tr> <tr> <td>Färg:</td> <td>Krom</td> </tr> <tr> <td>Montage:</td> <td>Sarg</td> </tr> <tr> <td>Utloppspip:</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Hål:</td> <td>3</td> </tr> <tr> <td>Höjd:</td> <td>235mm</td> </tr> <tr> <td>Piputsprång:</td> <td>160mm</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid:</td> <td>5-10 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>5890
Nordhem Sargblandare Saltfors Krom 3 Hål
Nordhem Sargblandare Saltfors Krom 3 Hål

Nordhem Sargblandare Saltfors Krom 3 Hål

Nordhem


5 183 kr
5 890 kr

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: SBS047PK

Enhet: st.

 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser

Beskrivning

Nordhem Saltfors är en en-greppsblandare med handdusch och omkastare som med sina rena och tidlösa linjer är en pärla i krom eller mässing, ditt val! Saltfors finns i två utföranden, en med utlopps pip och en utan (endast i krom). Varianten utan utloppspip kombineras med påfyllning genom jets på massagebadkar.
Saltfors fungerar utmärkt till badkarsmodellerna Glimminge, Torekov och Saltholmen i Nordhems sortiment
Varumärke: Nordhem
Serie: Saltfors
Färg: Krom
Montage: Sarg
Utloppspip: Ja
Hål: 3
Höjd: 235mm
Piputsprång: 160mm
Leveranstid: 5-10 arbetsdagar

Specifikationer

VarumärkeNordhem
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop