product
7685Tapwell Termostatblandare BOX368 Square Mässinghttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/duschblandare/for-inbyggnad/tapwell-termostatblandare-box368-square-massing?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Tapwell-Termostatblandare-BOX368-Square-Massing.jpgInStock12145SEK/badrumsinredning/blandare/badkarsblandare/badrumsinredning/blandare/duschblandare/badrumsinredning/blandare/duschblandare/for-inbyggnad/badrumsinredning/blandare/badkarsblandare/for-inbyggnadTermostatblandare i stilren modern stil för inbyggnad med fyrkantiga 3-vägs vridomkopplare. Inbyggnaden gör din duschmiljö snyggare, praktisk och lättare att rengöra! Finns att köpa i krom eller lyxig polerad mässing. Kombineras med Inbyggnadsbox Tapwell T Box. När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. <b>Mässing</b> Tapwells armaturer i mässing är obehandlade och får en patina. Patinan kan ha uppstått redan innan leverans och är inget som kan reklameras. <BR> <BR> <b>Installation</b> Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. <BR> <BR> <b>Rengöring</b> Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel. <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/tapwell-termostatblandare-box368-square-krom-produktblad.pdf"><b>Klicka här för produktblad och måttskiss</b></a> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/tapwell-termostatblandare-box368-square-krom-montering.pdf"><b>Klicka här för monteringsanvisning</b></a> <BR> 13495
Tapwell Termostatblandare BOX368 Square Mässing

Tapwell Termostatblandare BOX368 Square Mässing

Tapwell


12145 SEK / st.
13495 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 9418461

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Termostatblandare i stilren modern stil för inbyggnad med fyrkantiga 3-vägs vridomkopplare. Inbyggnaden gör din duschmiljö snyggare, praktisk och lättare att rengöra! Finns att köpa i krom eller lyxig polerad mässing. Kombineras med Inbyggnadsbox Tapwell T Box.
När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. Mässing Tapwells armaturer i mässing är obehandlade och får en patina. Patinan kan ha uppstått redan innan leverans och är inget som kan reklameras.

Installation Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering.

Rengöring Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.

Klicka här för produktblad och måttskiss

Klicka här för monteringsanvisning

Specifikationer

VarumärkeTapwell
SerieBox
TypTermostatblandare
FärgMässing Obehandlad
CC-måttInbyggnad
Blandare
Handdusch
Takdusch
Slang
Badkarspip
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop