product
7946Duschbyggarna Klassisk Lady Duschblandarehttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/duschblandare/duschbyggarna-klassisk-lady-duschblandare?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/duschbyggarna-lady-duschblandare-946.jpgInStock1785SEK/badrumsinredning/blandare/duschblandareDuschblandare Lady är en tvågreppsblandare i klassisk stil. Den klassiska stilen är tidlös och gör sig mycket väl i ett traditionellt badrum. Modellen har klassiska vred som det står hot/cold på i snygg skrivstil. <BR> <a href="/pub_docs/files/PDF/duschbyggarna-klassisk-lady-duschblandare-ritning.pdf"><b>- Måttskiss hittar ni här</b></a> <BR> <BR> <a href="/pub_docs/files/PDF/duschbyggarna-klassisk-lady-duschblandare-montering.pdf"><b>- Installationsmanual hittar ni här</b></a> <BR> 2100
Duschbyggarna Klassisk Lady Duschblandare

Duschbyggarna Klassisk Lady Duschblandare

Finns i flera färger!

duschbyggarna


1785 SEK / st.
2100 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 946CR

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Duschblandare Lady är en tvågreppsblandare i klassisk stil. Den klassiska stilen är tidlös och gör sig mycket väl i ett traditionellt badrum. Modellen har klassiska vred som det står hot/cold på i snygg skrivstil.

- Måttskiss hittar ni här

- Installationsmanual hittar ni här

Specifikationer

VarumärkeDuschbyggarna
SerieLady
TypDuschblandare
FärgFlera Alternativ
CC-mått150 mm
Höjd65 mm
Blandare
Handdusch
Takdusch
Slang
Badkarspip
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop