product
7679Tapwell Termostatblandare BOX268 Kromhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/badkarsblandare/tapwell-termostatblandare-box268-krom?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/tapwell-termostatblandare-box268-krom-stonefactory_se.jpgInStock6295SEK/badrumsinredning/blandare/badkarsblandare/badrumsinredning/blandare/duschblandare/badrumsinredning/blandare/duschblandare/for-inbyggnad/badrumsinredning/blandare/badkarsblandare/for-inbyggnadTermostatblandare i stilren modern stil för inbyggnad med runda 2-vägs vridomkopplare. Inbyggnaden gör din duschmiljö snyggare, praktisk och lättare att rengöra! Finns att köpa i krom eller polerad mässing. Kombineras med Inbyggnadsbox Tapwell T Box. När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. <b>Installation</b> Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. <BR> <BR> <b>Rengöring</b> Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel. <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/tapwell-termostatblandare-box268-square-krom-montering.pdf"><b>Klicka här för monteringsanvisning</b></a> <BR> 6995
Tapwell Termostatblandare BOX268 Krom

Tapwell Termostatblandare BOX268 Krom

Tapwell


6295 SEK / st.
6995 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 8553389

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Termostatblandare i stilren modern stil för inbyggnad med runda 2-vägs vridomkopplare. Inbyggnaden gör din duschmiljö snyggare, praktisk och lättare att rengöra! Finns att köpa i krom eller polerad mässing. Kombineras med Inbyggnadsbox Tapwell T Box.
När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. Installation Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering.

Rengöring Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.

Klicka här för monteringsanvisning

Specifikationer

VarumärkeTapwell
SerieBox
TypTermostatblandare
FärgKrom
CC-måttInbyggnad
Blandare
Handdusch
Takdusch
Slang
Badkarspip
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop