product
7854Tapwell Dusch- och Badkarsblandare LEC026-150 Kromhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/badkarsblandare/tapwell-dusch-och-badkarsblandare-lec026-150-krom?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/tapwell-dusch-och-badkarsblandare-lec026-150-krom-stonefactory_se.jpgInStock3685SEK/badrumsinredning/blandare/badkarsblandare/badrumsinredning/blandare/duschblandareDusch- och Badkarsblandare Tapwell LEC026-150 Krom är en engrepps dusch- och badkarsblandare med stilren kubisk formgivning. Omkastaren till handduschen sitter i slangfästet under blandaren. Levereras med handdusch, duschslang och väggfäste. När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: Tapwell lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. OBS Blandarfäste/bakre brickan ingår ej, beställs separat. <b>Installation</b> Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. <b>Rengöring</b> Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/tapwell-dusch-och-badkarsblandare-lec026-150-krom-produktblad.pdf"><b>Produktblad och måttskiss hittar ni här</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/tapwell-dusch-och-badkarsblandare-lec026-150-krom-montering.pdf"><b>Monteringsanvisning hittar ni här</b></a> <BR> 4095
Tapwell Dusch- och Badkarsblandare LEC026-150 Krom

Tapwell Dusch- och Badkarsblandare LEC026-150 Krom

tapwell


3685 SEK / st.
4095 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 9418732

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Dusch- och Badkarsblandare Tapwell LEC026-150 Krom är en engrepps dusch- och badkarsblandare med stilren kubisk formgivning. Omkastaren till handduschen sitter i slangfästet under blandaren. Levereras med handdusch, duschslang och väggfäste.
När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: Tapwell lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. OBS Blandarfäste/bakre brickan ingår ej, beställs separat. Installation Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. Rengöring Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.
Produktblad och måttskiss hittar ni här
Monteringsanvisning hittar ni här

Specifikationer

VarumärkeTapwell
SerieLevel
TypBadkarsblandare
Färgkrom
CC-mått150 mm
Blandare
Handdusch
Takdusch
Slang
Badkarspip
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop