product
7636Tapwell Dusch- och Badkarsblandare BOX026 Rettangolo Mässinghttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/badkarsblandare/tapwell-dusch-och-badkarsblandare-box026-rettangolo-massing?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/tapwell-dusch-och-badkarsblandare-box026-rettangolo-massing-ny-stonefactory.se.jpgInStock11605SEK/badrumsinredning/blandare/badkarsblandare/badrumsinredning/blandare/duschblandare/badrumsinredning/blandare/duschblandare/for-inbyggnad/badrumsinredning/blandare/badkarsblandare/for-inbyggnadTapwell Dusch- och Badkarsblandare BOX026 Rettangolo för inbyggnad. Modellen levereras med handdusch, blandare, duschslang och väggfäste i ett paket. Omkopplaren sitter på badkarspipen. Att välja en inbyggd duschblandare är ett modernt val som både är funktionellt och snyggt. Duschlandaren ska kombineras med Inbyggnadsbox Tapwell T BOX 2.0 SMALL (9422118). När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: Tapwell lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. <b>Mässing</b> Tapwells armaturer i mässing är obehandlade och får en patina. Patinan kan ha uppstått redan innan leverans och är inget som kan reklameras. <b>Installation</b> Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. <b>Rengöring</b> Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/duschar/tillbehor/tapwell-inbyggnadsbox-t-box-2-0"><b>Glöm inte att komplettera med T BOX genom att klicka här</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/tapwell-dusch-och-badkarsblandare-box-026-rettangolo-krom-produktblad.pdf">Produktblad och måttskiss hittar ni här</a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/tapwell-dusch-och-badkarsblandare-box-krom-monteringsanvisning.pdf">Monteringsanvisning hittar ni här</a> <BR> 12895
Tapwell Dusch- och Badkarsblandare BOX026 Rettangolo Mässing
Tapwell Dusch- och Badkarsblandare BOX026 Rettangolo Mässing

Tapwell Dusch- och Badkarsblandare BOX026 Rettangolo Mässing

tapwell


11605 SEK / st.
12895 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 9418476

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Tapwell Dusch- och Badkarsblandare BOX026 Rettangolo för inbyggnad. Modellen levereras med handdusch, blandare, duschslang och väggfäste i ett paket. Omkopplaren sitter på badkarspipen. Att välja en inbyggd duschblandare är ett modernt val som både är funktionellt och snyggt. Duschlandaren ska kombineras med Inbyggnadsbox Tapwell T BOX 2.0 SMALL (9422118).
När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: Tapwell lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. Mässing Tapwells armaturer i mässing är obehandlade och får en patina. Patinan kan ha uppstått redan innan leverans och är inget som kan reklameras. Installation Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. Rengöring Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.
Glöm inte att komplettera med T BOX genom att klicka här
Produktblad och måttskiss hittar ni här
Monteringsanvisning hittar ni här

Specifikationer

VarumärkeTapwell
SerieBox Rettangolo
TypBadkarsblandare
FärgMässing Obehandlad
CC-måttInbyggnad
Höjd100 mm
Blandare
Handdusch
Takdusch
Slang
Badkarspip

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop