product
23481Primy Badkarspip Pleasure 3 Rusthttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/blandare/badkarsblandare/primy-badkarspip-pleasure-3-rust?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/primy-badkarspip-pleasure-3-rust-stonefactory.se.jpgInStock1420SEK/badrumsinredning/blandare/badkarsblandare/badrumsinredning/duschar/tillbehorBadkarspip by Primy Pleasure 3 är ett komplement till takduschsetet Primy by Primy Pleasure 2. Badkarspipen monteras enkelt nedtill mellan blandaren och duschslangen. RUST: Smakfull med en rustikt industriell antydning. Rust kombinerar by Primy-seriens mjuka matta yta med färgtoner som för tankarna mot oxiderad metall. Stål som utsätts för väder och vind i åratal får en yta som vittnar om dess historia. Konceptet Rust har inspirerats av detta. Modernt och nostalgiskt samspelar, vilket skapar möjligheter till design i många olika stilar. <BR> 1495
Primy Badkarspip Pleasure 3 Rust

Primy Badkarspip Pleasure 3 Rust

Rust i ultramatt PVD

primy
1420 SEK / st.
1495 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 20021p

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Badkarspip by Primy Pleasure 3 är ett komplement till takduschsetet Primy by Primy Pleasure 2.
Badkarspipen monteras enkelt nedtill mellan blandaren och duschslangen. RUST: Smakfull med en rustikt industriell antydning. Rust kombinerar by Primy-seriens mjuka matta yta med färgtoner som för tankarna mot oxiderad metall. Stål som utsätts för väder och vind i åratal får en yta som vittnar om dess historia. Konceptet Rust har inspirerats av detta. Modernt och nostalgiskt samspelar, vilket skapar möjligheter till design i många olika stilar.

Specifikationer

VarumärkePrimy
Serieby Primy
TypBadkarspip
FärgRust
YtaMatt
Mått101 mm
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop