• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
","primaryImageOfPage":"https://www.stonefactory.se/pub_images/thumbs/tvattstallsblandare-bathlife-parla-massing-ny-stonefactory.se.jpg","image":"https://www.stonefactory.se/pub_images/thumbs/tvattstallsblandare-bathlife-parla-massing-ny-stonefactory.se.jpg"}
category

Blandare till kök & badrum

Detaljen i köket, badrummet och tvättstugan

Här hittar ni blandare till både kök, badrum & tvättstuga. En blandare är en central detalj som sätter en unik prägel och standard i ett badrum. En ny blandare är ett utmärkt sätt att förnya ett äldre badrum. På senare tid har designen utvecklas enormt bland blandarna på marknaden. Idag är det inte bara det klassiska rostfria eller silvriga som vi ser utan även spännande alternativ i svart, vitt men framförallt koppar och mässing. En annan viktigt detalj som man bör tänka på i sitt val av blandare är att den gärna ska vara blyfri. Många äldre blandare innehåller detaljer är bly kan förekomma vilket kan vara skadligt både för hälsa och naturen. Därför är det klokt att investera i en ny blandare som är helt fri från bly. Här kan vi rekommendera Nivitos blandare där även mässingsbländaren är gjort av rostfritt stål och på så sätt ett föredöme för miljön. Ni hittar även blandare från Mora, Grohe och Gustavsberg.

Vanliga frågor

Hur fungerar en blandare?

En blandares främsta uppgift är att blanda varmt och kallt vatten och är vanligtvis utrustad med ett temperaturvred som möjliggör att du kan ställa in hur varmt vattnet ska bli.

Kan man byta blandare själv?

Det går att byta en blandare själv, vi rekommenderar däremot att du tar hjälp av en auktoriserad rörmokare för att förhindra eventuella fel och fuktskador. Vi hjälper gärna till med installationen, läs mer om våra installationstjänster och priser här.

Vad är viktigast att tänka på när man väljer blandare?

Det viktigaste att du väljer rätt blandare till rätt ändamål, du måste därmed välja en blandare anpassad till kök eller badrum. Därefter är det din personliga smak som styr. På Stonefactory.se finner du blandare i både modern och klassisk stil i olika färger och former. Vi rekommenderar att välja en klassisk blandare då blandare håller i väldigt många år.

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory