product
19163Bathlife Tvättställ Stabil Rund Gjutmarmorhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/bathlife-tvattstall-stabil-rund-gjutmarmor?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/bathlife-tvattstall-stabil-rund-gjutmarmor-stonefactory.se.jpgOutOfStock1055SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/handfat/fristaende-handfatTvättställ Bathlife Stabil Rund är ett fristående tvättställ som placeras ovanpå en bänkskiva. Handfatet är tillverkat i mineralkomposit som är gjutmarmor med råmaterial från Europa. Gjutmarmor är lättare att städa och hålla rent vilket ger en snygg finish. Om materialet Gjutmarmor är ett naturligt, miljövänligt material. Dess huvudbeståndsdel är dolomit, som består av kalciumkarbonat och magnesium, CaMg (CO3)2. Den skapades för 250 miljoner år sedan, då man på jorden hade fortsatt ökad vulkanisk aktivitet och sedimentära bergarter täcktes med lager av magma. Primära mineraler kristalliserades som ett resultat av höga temperaturer och ett enormt tryck. Gjutmarmors seghet och snygga utseende är resultatet av dessa omvandlingsprocesser. För närvarande anskaffas och levereras råvaran från utvalda gruvor inom EU. Stenarna är renade och malda efter brytning. Ytan på produkten är belagd med nanocoat, d.v.s. härdat harts som innehåller pigment och kvartspartiklar. Detta skikt ger den slutliga glansen och jämnheten. Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/bathlife-tvattstall-stabil-rund-gjutmarmor-ritning-stonefactory.se.pdf"><b>Klicka här för måttskiss</b></a> <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Bathlife</td> </tr> <tr> <td>Serie:</td> <td>Stabil</td> </tr> <tr> <td>Färg:</td> <td>Vit</td> </tr> <tr> <td>Material:</td> <td>Gjutmarmor</td> </tr> <tr> <td>Ytbehandling:</td> <td>Glans</td> </tr> <tr> <td>Bredd:</td> <td>400 mm</td> </tr> <tr> <td>Djup:</td> <td>400 mm</td> </tr> <tr> <td>Höjd:</td> <td>117 mm</td> </tr> <tr> <td>Blandare:</td> <td>Nej</td> </tr> <tr> <td>Bottenventil:</td> <td>Nej</td> </tr> <tr> <td>Vattenlås:</td> <td>Nej</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid:</td> <td>2-5 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>1625
Bathlife Tvättställ Stabil Rund Gjutmarmor

Bathlife Tvättställ Stabil Rund Gjutmarmor

bathlife


1055 SEK / st.
1625 SEK / st.

Produkten har utgått

Artikelnummer: 901581

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Tvättställ Bathlife Stabil Rund är ett fristående tvättställ som placeras ovanpå en bänkskiva. Handfatet är tillverkat i mineralkomposit som är gjutmarmor med råmaterial från Europa.
Gjutmarmor är lättare att städa och hålla rent vilket ger en snygg finish. Om materialet Gjutmarmor är ett naturligt, miljövänligt material. Dess huvudbeståndsdel är dolomit, som består av kalciumkarbonat och magnesium, CaMg (CO3)2. Den skapades för 250 miljoner år sedan, då man på jorden hade fortsatt ökad vulkanisk aktivitet och sedimentära bergarter täcktes med lager av magma. Primära mineraler kristalliserades som ett resultat av höga temperaturer och ett enormt tryck. Gjutmarmors seghet och snygga utseende är resultatet av dessa omvandlingsprocesser. För närvarande anskaffas och levereras råvaran från utvalda gruvor inom EU. Stenarna är renade och malda efter brytning. Ytan på produkten är belagd med nanocoat, d.v.s. härdat harts som innehåller pigment och kvartspartiklar. Detta skikt ger den slutliga glansen och jämnheten. Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard.
Klicka här för måttskiss

Varumärke: Bathlife
Serie: Stabil
Färg: Vit
Material: Gjutmarmor
Ytbehandling: Glans
Bredd: 400 mm
Djup: 400 mm
Höjd: 117 mm
Blandare: Nej
Bottenventil: Nej
Vattenlås: Nej
Leveranstid: 2-5 arbetsdagar

Specifikationer

VarumärkeBathlife
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop