product
14326Bathlife Tassbadkar Chill 1300https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/bathlife-tassbadkar-chilli-1300?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/bathlife-tassbadkar-chilli-1300-stonefactory_se.jpgInStock4744SEK/badrumsinredning/badkar/badrumsinredning/badkar/moderna-badkar/mellandagsrea/badrumsinredningTassbadkar Chill är ett fristående tassbadkar med silvriga tassar. Badkaret har mjuka former vilket ger en skön upplevelse när det är dags att bada. Längden är totalt 1300mm vilket är en fördel för det lite mindre badrummet, trots detta så är designen väl genomtänkt så karet upplevs rymligare med sitt baddjup på hela 440mm. Badkaret är tillverkat i sanitetsakryl och förstärkt med glasfiber vilket ger ett robust badkar. Levereras med avloppsslang. Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/bathlife-tassbadkar-chilli-1300-manual-stonefactory.se.pdf"><b> Klicka här för manual</b></a> <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Bathlife</td> </tr> <tr> <td>Serie:</td> <td>Chilli</td> </tr> <tr> <td>Färg:</td> <td>Vit</td> </tr> <tr> <td>Material:</td> <td>Sanitetsakryl, förstärkt med glasfiber</td> </tr> <tr> <td>Front och Gavel:</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Bredd:</td> <td>720 mm</td> </tr> <tr> <td>Längd:</td> <td>1300 mm</td> </tr> <tr> <td>Höjd:</td> <td>700 mm</td> </tr> <tr> <td>Baddjup:</td> <td>440 mm</td> </tr> <tr> <td>Blandare:</td> <td>Nej</td> </tr> <tr> <td>Bottenventil:</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Överfyllnadsskydd:</td> <td>Nej</td> </tr> <tr> <td>Form:</td> <td>Oval</td> </tr> <tr> <td>Antal personer:</td> <td>1 st</td> </tr> <tr> <td>Typ:</td> <td>Fristående</td> </tr> <tr> <td>Vikt:</td> <td>50 kg</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid:</td> <td>2-5 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>7299
Bathlife Tassbadkar Chill 1300
Bathlife Tassbadkar Chill 1300
Bathlife Tassbadkar Chill 1300

Bathlife Tassbadkar Chill 1300

bathlife
Ett tassbadkar perfekt för det mindre badrummet.

4744 SEK / st.
7299 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 790588

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Tassbadkar Chill är ett fristående tassbadkar med silvriga tassar. Badkaret har mjuka former vilket ger en skön upplevelse när det är dags att bada. Längden är totalt 1300mm vilket är en fördel för det lite mindre badrummet, trots detta så är designen väl genomtänkt så karet upplevs rymligare med sitt baddjup på hela 440mm. Badkaret är tillverkat i sanitetsakryl och förstärkt med glasfiber vilket ger ett robust badkar. Levereras med avloppsslang.
Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard.
Klicka här för manual

Varumärke: Bathlife
Serie: Chilli
Färg: Vit
Material: Sanitetsakryl, förstärkt med glasfiber
Front och Gavel: Ja
Bredd: 720 mm
Längd: 1300 mm
Höjd: 700 mm
Baddjup: 440 mm
Blandare: Nej
Bottenventil: Ja
Överfyllnadsskydd: Nej
Form: Oval
Antal personer: 1 st
Typ: Fristående
Vikt: 50 kg
Leveranstid: 2-5 arbetsdagar

Specifikationer

VarumärkeBathlife
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop