• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
7035Bathlife Pusta Bubbelbadkarhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/bathlife-pusta-bubbelbadkar?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/bathlife-pusta-bubbelbadkar.jpgInStock9699SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/badkarBathlifes Pusta Bubbelbadkar är stilrent och passar snyggt mot väggen av ditt badrum. Karet är gjort av sanitetsakryl. Den höga effekten från de fem stora massagejetsen kommer lämna dina muskler möra och din själ avkopplad. Nackkudde ingår och du har valmöjligheten att köpa till värmare och vänster- eller högerorientering på badkaret. Karet levereras komplett med ställbara fötter, blandare, bottenventil och avloppsslang. Observera att detta badkar måste stå intill en vägg! Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard. <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/Manual-Bathlife-Pusta.pdf"><U><B>Manual hittar ni här</B></U></a> <BR> <BR> 19399

Bathlife Pusta Bubbelbadkar
Kraftfullt bubbelbadkar med fem stora massagejets.

Observera det dynamiska lagersaldot innan ni lägger er order. När du väljer önskad storlek/modell i listan så uppdateras leveransinformationen.

bathlife
9699 SEK / st.
19399 SEK / st.
Visa prishistorik

Artikelnummer: 40573514

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory