product
8659Bathlife Mångsidig Rak Vägg Klarglas + Rak Dörr Klarglas Mellan Vägghttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/bathlife-mangsidig-rak-vagg-klarglas-rak-dorr-klarglas-?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/bathlife-duschdorr-mangsidig-rak-vagg-klarglas-rak-dorr-klarglas-stonefactory.jpgInStock3119SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/duschar/mellandagsrea/badrumsinredning/duschdorrar-vaggar/nischlosningarDetta paket inkluderar <i>en</i> glasdörr och <i>en</i> stationär glasvägg. Både vägg och dörr är 6 mm tjocka och robusta gjorda av härdat säkerhetsglas. Profilerna är aluminium med lyftgångjärn och duschdörren har en gummilist nedtill. Precis som serienamnet antyder är alla delar i Mångsidig-serien kompatibla med varandra. De är helt vänd- och roterbara och passar på valfri sida. Alla väggarna går att beställa som enskilda väggar eller byggas ihop som duschhörn. Välj mellan mellan fyra olika bredder på duschvägg och duschdörr ovan! Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard.</p> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/Produktblad-Mangsidig-2019-check.pdf"><b>Klicka här för att se manual</b> <BR> </BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/Installationsanvisning-Rak-vagg.pdf"><b>Klicka här för att se installation av vägg</b> <BR> </BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/Installationsanvisning-Rak-dorr.pdf"><b>Klicka här för att se installation av dörr</b> <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Bathlife</td> </tr> <tr> <td>Serie:</td> <td>Mångsidig</td> </tr> <tr> <td>Höjd:</td> <td> 1900 mm</td> </tr> <tr> <td>Material:</td> <td>Härdat säkerhetsglas</td> </tr> <tr> <td>Profil:</td> <td>Aluminium</td> </tr> <tr> <td>Glastjocklek:</td> <td>6 mm</td> </tr> <tr> <td>Placering:</td> <td>Mot vägg</td> </tr> <tr> <td>Antal dörrar:</td> <td>2 st</td> </tr> <tr> <td>Typ:</td> <td>Duschdörr</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid</td> <td>2-5 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>4799
Bathlife Mångsidig Rak Vägg Klarglas + Rak Dörr Klarglas Mellan Vägg
Bathlife Mångsidig Rak Vägg Klarglas + Rak Dörr Klarglas Mellan Vägg

Bathlife Mångsidig Rak Vägg Klarglas + Rak Dörr Klarglas Mellan Vägg

bathlife


3119 SEK / st.
4799 SEK / st.

Inkommer preliminärt 2020-11-20

Artikelnummer: 728494

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Detta paket inkluderar en glasdörr och en stationär glasvägg. Både vägg och dörr är 6 mm tjocka och robusta gjorda av härdat säkerhetsglas. Profilerna är aluminium med lyftgångjärn och duschdörren har en gummilist nedtill. Precis som serienamnet antyder är alla delar i Mångsidig-serien kompatibla med varandra. De är helt vänd- och roterbara och passar på valfri sida. Alla väggarna går att beställa som enskilda väggar eller byggas ihop som duschhörn. Välj mellan mellan fyra olika bredder på duschvägg och duschdörr ovan!
Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard.

Klicka här för att se manual

Klicka här för att se installation av vägg

Klicka här för att se installation av dörr

Varumärke: Bathlife
Serie: Mångsidig
Höjd: 1900 mm
Material: Härdat säkerhetsglas
Profil: Aluminium
Glastjocklek: 6 mm
Placering: Mot vägg
Antal dörrar: 2 st
Typ: Duschdörr
Leveranstid 2-5 arbetsdagar

Specifikationer

VarumärkeBathlife

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop