product
8689Bathlife Mångsidig Rak Dörr Klarglas + Rak Dörr Klarglas Mellan Vägghttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/bathlife-mangsidig-rak-dorr-klarglas-rak-dorr-klarglas?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/bathlife-duschdorr-mangsidig-rak-dorr-klarglas-rak-dorr-klarglas-stonefactory.jpgInStock3119SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/duschar/badrumsinredning/duschdorrar-vaggar/nischlosningarDetta paket inkluderar <i>två</i> duschdörrar som tillsammans utgör <i>en</i> duschvägg mellan två befintliga väggar. Både dörrarna är 6 mm tjocka och gjorda av härdat säkerhetsglas. Profilerna är aluminium med lyftgångjärn och dörrarna har en gummilist nedtill. Precis som serienamnet antyder är alla delar i Mångsidig-serien kompatibla med varandra. De är helt vänd- och roterbara och passar på valfri sida. Alla väggarna och dörrar går att beställa enskilt eller byggas ihop som duschhörn. Välj mellan mellan fyra olika bredder på duschdörrarna ovan! Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard.</p> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/Produktblad-Mangsidig-2019-check.pdf"><b>Klicka här för att se manual</b> <BR> </BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/Installationsanvisning-Rak-vagg.pdf"><b>Klicka här för att se installation av vägg</b> <BR> </BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/Installationsanvisning-Rak-dorr.pdf"><b>Klicka här för att se installation av dörr</b> </a> <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Bathlife</td> </tr> <tr> <td>Serie:</td> <td>Mångsidig</td> </tr> <tr> <td>Höjd:</td> <td> 1900 mm</td> </tr> <tr> <td>Material:</td> <td>Härdat säkerhetsglas</td> </tr> <tr> <td>Profil:</td> <td>Aluminium</td> </tr> <tr> <td>Glastjocklek:</td> <td>6 mm</td> </tr> <tr> <td>Placering:</td> <td>Mot vägg</td> </tr> <tr> <td>Antal dörrar:</td> <td>1 st</td> </tr> <tr> <td>Typ:</td> <td>Duschhörn</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid</td> <td>2-5 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>4799
Bathlife Mångsidig Rak Dörr Klarglas + Rak Dörr Klarglas Mellan Vägg
Bathlife Mångsidig Rak Dörr Klarglas + Rak Dörr Klarglas Mellan Vägg
Bathlife Mångsidig Rak Dörr Klarglas + Rak Dörr Klarglas Mellan Vägg
Bathlife Mångsidig Rak Dörr Klarglas + Rak Dörr Klarglas Mellan Vägg
Bathlife Mångsidig Rak Dörr Klarglas + Rak Dörr Klarglas Mellan Vägg

Bathlife Mångsidig Rak Dörr Klarglas + Rak Dörr Klarglas Mellan Vägg

bathlife


3119 SEK / st.
4799 SEK / st.

Inkommer preliminärt 2020-11-20

Artikelnummer: 728522

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Detta paket inkluderar två duschdörrar som tillsammans utgör en duschvägg mellan två befintliga väggar. Både dörrarna är 6 mm tjocka och gjorda av härdat säkerhetsglas. Profilerna är aluminium med lyftgångjärn och dörrarna har en gummilist nedtill. Precis som serienamnet antyder är alla delar i Mångsidig-serien kompatibla med varandra. De är helt vänd- och roterbara och passar på valfri sida. Alla väggarna och dörrar går att beställa enskilt eller byggas ihop som duschhörn. Välj mellan mellan fyra olika bredder på duschdörrarna ovan!
Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard.

Klicka här för att se manual

Klicka här för att se installation av vägg

Klicka här för att se installation av dörr

Varumärke: Bathlife
Serie: Mångsidig
Höjd: 1900 mm
Material: Härdat säkerhetsglas
Profil: Aluminium
Glastjocklek: 6 mm
Placering: Mot vägg
Antal dörrar: 1 st
Typ: Duschhörn
Leveranstid 2-5 arbetsdagar

Specifikationer

VarumärkeBathlife

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop